O nouă CATASTROFĂ economică a guvernării PSD. Cu cât ar urma să scadă PIB-ul și care sunt implicațiile


O nouă CATASTROFĂ economică a guvernării PSD. Cu cât ar urma să scadă PIB-ul și care sunt implicațiile

Guvernarea PSDragnea-Dăncilă e o catastrofă economică pentru România. Acest fapt este confirmat și de Comisia Națională de Strategie și Prognoză care preconizează că PIB-ul în euro al țării noastre va scădea de la 218,9 miliarde de euro cât era în 2018 la 217,5 miliarde de euro. Așadar, o scădere de 1,4 miliarde de euro.

Antreprenoarea și liberala Hilde Brandl analizează implicațiile acestei estimări a CNSP și atrage atenția că totul se cauzează în urma politicilor inflaționiste ale Guvernului Dăncilă care îi sărăcește pe toți românii: "deși românii câștigă mai mult în moneda națională, în realitate cu acei bani ei cumpără mai puțin produse și servicii".

"Comisia Națională de Strategie și Prognoză (CNSP) preconizează un Produsului Intern Brut în euro mai mic decât anul trecut, scăderea fiind de la 218,9 miliarde euro la 217,5 miliarde euro.

Asta înseamnă că deși românii câștigă mai mult în moneda națională, în realitate cu acei bani ei cumpără mai puțin produse și servicii. Asta se datorează politicilor inflaționiste ale guvernului socialist. Asta face ca românii să câștige în realitate mai puțin, căci valoarea banilor este dată de ce poți face cu ei. Degeaba câștigă un român un miliard de lei dacă o pâine costă 100 de milioane de lei. Practic, prin inflație, PSD îi sărăcește pe români. Pe toți românii!", a precizat Hilde Brandl.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.