Deputatul mitralieră Cătălin Rădulescu, noi derapaje: "Sinucideți-vă dacă nu vă place Dragnea. Iohannis nu e român!"


Deputatul mitralieră Cătălin Rădulescu, noi derapaje: "Sinucideți-vă dacă nu vă place Dragnea. Iohannis nu e român!"

Deputații Florin Roman (PNL) și Cătălin Rădulescu (PSD) s-au certat și jignit în direct pe B1 TV, la emisiunea moderată de Silviu Mănăstire. Deputatul PNL a afirmat că nu îi place Liviu Dragnea, iar ofensat, deputatul PSD i-a recomandat să se sinucidă. Totodată, Cătălin Rădulescu l-a atacat și pe președintele României, Klaus Iohannis, pe baza faptului că nu este român. 

„Nu este român, este neamț! Suntem 89% români, vrem români”, a spus deputatul PSD.

De asemenea, Cătălin Rădulescu nu a ezitat să lanseze atacuri gratuite la adresa opoziției ori de câte ori a avut ocazia. 

G4 Media relatează cele mai relevante declarații:

Florin Roman: Vă fac o propunere. Să iasă mâine prin București Liviu Dragnea cu Rareș Bogdan. Are curajul să iasă în stradă prin București cu Rareș Bogdan?

Cătălin Rădulescu: Are președintele Dragnea curaj să meargă unde vrea el. domnul Bogdan să își vadă de treaba lui. Prima dată întrebați-l de unde are banii de la Primăria Cluj… Contracte cu banii publici.

Florin Roman: Are bani din zona privată…

Cătălin Rădulescu: A securității, sau de unde?

Florin Roman: Domle era cam mic să fie securist, avea vreo 16 ani la revoluție. (…) Domnul Rădulescu poate să îl convingă pe domnul Dragnea să iasă prin București?

Florin Roman: Ați văzut Cetatea de la Alba Iulia? Vă place? Este foarte vizitată…

Cătălin Rădulescu: Domnu… Lăsați-mă cu Cetatea de la Alba Iulia. Credeți că românii au nevoie de cetate? Stau în comune! Da nu m-a lăsat să vorbesc, a vorbit peste mine tot timpul!

Florin Roman: Mă mitraliază! Vedeți și dumneavoastră, trage cu mitraliera!

Silviu Mănăstire: Nu fiți emotiv, trebuie să faceți față singur! Moderatorul trebuie să fie imparțial.

Discuția a fost minute bune neinteligibilă. Florin Roman l-a întrerupt de mai multe ori pe Rădulescu, enervându-l.

Cătălin Rădulescu: Lasă-mă și pe mine să vorbesc că plec din emisiune și te las singur. (…) Domnu coleg, o să vă tragem acuma o nucleară, săptămâna asta… Pentru c-o să vă plece și din Ardeal…

Florin Roman: Nucleara v-o dăm noi în 26. Pentru că vă bat românii de vă sună apa în cap.

Discuția a continuat din nou într-o notă de incoerență, cei doi vorbind unul peste celălalt astfel încât nici o idee nu a fost dusă până la capăt. Florin Roman i-a ”prins”, până la urmă, punctul sensibil lui Cătălin Rădulescu: Liviu Dragnea.

Florin Roman: ”Nu-mi place Dragnea! Nu-mi place Dragnea!”

Cătălin Rădulescu: ”Nu puteți să dormiți noaptea? Lăsați-l domne în pace pe președinte. Duceți… Sinucideți-vă dacă nu vă place. Aveți o soluție! Duceți-vă domne și puneți-vă un de-ăsta și sinucideți-vă! Care-i problema? Da eu spun că nu-mi place Iohannis, de exemplu? Cu șase case?

Florin Roman: Aici nu e ca la partidul comunist! Mie nu-mi place Dragnea, aș vrea să îl văd în pușcărie. Este un condamnat!

Cătălin Rădulescu: Poate și alții v-ar vrea pe dumneavoastră la pușcărie. Adică dumneavoastră vă doriți ca un om să intre în pușcărie?

Florin Roman: Nu, eu îmi doresc ca un hoț…

Cătălin Rădulescu: Ce a furat președintele Dragnea?

Florin Roman: Are o decizie a instanței că a furat bani de la copii la Teleorman. Și vin din spate, mai e Teldrumul…

Discuția a continuat după o pauză, în care cei doi au fost invitați de Silviu Mănăstire să se calmeze.

Cătălin Rădulescu: Domnu Mănăstire! Știți de ce îi vor penaliza românii pe 26? Pentru că romanii nu mai vor decât președinți români, s-au săturat…

Silviu Mănăstire: Klaus Iohannis este la fel de român ca dumneavoastră și ca mine!

Cătălin Rădulescu: Nu! Nu este român! Suntem 89% români, vrem român! Nu este! Este neamț și nu este român!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.