Un nou abuz al Jandarmeriei. Amendă pentru un tânăr care a „complimentat-o” pe Viorica Dăncilă


Un nou abuz al Jandarmeriei. Amendă pentru un tânăr care a „complimentat-o” pe Viorica Dăncilă

Un tânăr s-a ales cu o amendă de 200 de lei din partea Jandarmeriei, la Hunedoara, pentru că a apostrofat-o pe Viorica Dăncilă în timp ce oficialitățile o întâmpinau cu flori, potrivit Digi24.

Bărbatul a strigat „Rușine!”, „Viorica Docilă!”, „Doamna Dăncilă, cea mai docilă!”.

Premierul României a intrat în Primărie, iar tânărul a fost legitimat și condus la mașina Jandarmeriei unde a fost amendat cu 200 de lei pentru „adresarea de injurii unei oficialități”.

I-am spus câteva cuvinte de „drag” doamnei Dăncilă și s-au supărat angajații(n.r. Jandarmeria) dumneaei”, a mai spus tânărul

Vezi ce a strigat tânărul, aici.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.