O gașcă de pesediști a fost ALUNGATĂ de la Biserica Sfântul Elefterie! ”Au fost trimiși la DRACU' împreună cu Dragnea”


O gașcă de pesediști a fost ALUNGATĂ de la Biserica Sfântul Elefterie! ”Au fost trimiși la DRACU' împreună cu Dragnea”

Numeroșii enoriași adunați, duminică, la Biserica Sfântul Elefterie din București, cu prilejul slujbei de Florii, au alungat o gașcă de pesediști care a găsit de cuviință să facă propagandă electorală chiar pe treptele lăcașului de cult, împărțind, ca la iarmaroc, calendare bisericești cu sigla PSD.

Incidentul a fost semnalat și descris, prin intermediul unei postări pe Facebook, de Radu Popescu, martor al nesimțirii pesediștilor, care au reușit performanța de a scandaliza întreaga suflare prezentă, sfârșind huiduiți, drăcuiți și... alergați. Vă amintim că Dragnea Jr își programase nunta la Biserica Sfântul Elefterie, dar a contramandat totul și s-a refugiat la Snagov, când protestatarii #Rezist și-au anunțat prezența.

Podul.ro vă prezintă postarea lui Radu Popescu:

”In fata bisericii Sfantul Elefterie a debarcat un contingent de psd-isti cu lalele rosii si calendare bisericesti cu sigla psd in maini. Erau toti imbracati cu tricouri pe care scria <Romania merita mai mult respect>. Nu cred ca a durat mai mult de 10 minute pana cand lumea din fata bisericii i-a alungat. Tipau babele la ei si ii admonestau, ba chiar au fost trimisi la dracu’ cu tot cu Dragnea. Au disparut rapid nu inainte de a fi alergati si de doi cersetori care le strigau psd, ciuma rosie!”.

Vă amintim că la Biserica Sfântul Elefterie se găsește o cutremurătoare icoană pictată de Arsenie Boca, ce-l reprezintă pe pruncul Iisus în zeghe.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.