Cazul tânărului agresat de PSD-iști la Suceava. Ovidiu Raețchi: "Sunt dispus să cer chiar și audierea lui Carmen Dan în Comisia de Apărare"


Cazul tânărului agresat de PSD-iști la Suceava. Ovidiu Raețchi: "Sunt dispus să cer chiar și audierea lui Carmen Dan în Comisia de Apărare"

Deputatul PNL, Ovidiu Raețchi, membru al Comisiei de Apărare, critică atitudinea liderului PSD, Liviu Dragnea, de la Suceava, unde l-a numit pe un cetățean „nimic”. Deputatul a anunțat că va face toate demersurile pentru ca ministrul de Interne, Carmen Dan, să fie audiată de Comisia de Apărare.

CITIȚI ȘI: VIDEO șocant: tânărul care l-a contrazis pe Dragnea la Suceava, AGRESAT de 6 gorile PSD, la doar 10 metri de scena pe care teleormăneanul mințea cu nesaț

„Daca Dragnea ar intelege responsabilitatea functiei sale, ar trebui sa ii prezinte imediat scuze, in mod public, spectatorului pe care l-a numit "nimic" la Suceava. Un presedinte al Camerei Deputatilor cu un dram de cultura politica nu poate considera un cetatean - pe care are datoria sa il reprezinte - drept un "nimic". Chiar daca acesta e nemultumit de asa zisele realizari pesediste. Aceasta anulare a cetateanului critic e cel mai limpede indicator al micului tiran balcanic care a pierdut simtul masurii”, a scris Ovidiu Raețchi.

De asemenea, Ovidiu Raețchi așteaptă un comunicat din partea ministrului de Interne, Carmen Dan, în care să prezinte cine sunt agresorii de la eveniment. Totodată, deputatul se angajează să urmeze un demers oficial pentru a cere audierea ministrului Carmen Dan. Amintim că tânărul sucevean a fost agresat de o serie de PSD-iști, inclusiv primari, pentru că și-a permis să îi țină piept lui Dragnea și să îi spună adevărul

„Eu sper că mâine ministrul de Interne Carmen Dan ne va comunica cine sunt cei care l-au agresat pe cetățeanul din Suceava care a îndrăznit să spună "nimic" în fața fanfaronadei lui Dragnea. Nu a jignit în niciun fel, nu a fost agresiv, omul pur și simplu a răspuns unei intrebari pe care oratorul si-a asumat-o. Și tot mâine sunt convins că ministrul Carmen Dan ne va comunica amenzile aplicate cerberilor pesediști care nu aveau niciun drept să facă pe jandarmii.

Voi face, desigur, și un demers oficial în acest sens, fiind dispus să cer chiar și audierea ministrului în Comisia de Apărare. În țara asta, totuși, oamenii au dreptul să spună "nimic" și au dreptul să strige că regele e gol”, a mai spus deputatul PNL.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.