„NICOLICEA ESTE COȘMARUL JUSTIȚIEI! Își terorizează angajații pe care îi are în surbordine”. Deputatul Stelian Ion spulberă cu argumente imbatabile „propunerea PSD” pentru ministerul Justiției


„NICOLICEA ESTE COȘMARUL JUSTIȚIEI! Își terorizează angajații pe care îi are în surbordine”. Deputatul Stelian Ion spulberă cu argumente imbatabile „propunerea PSD” pentru ministerul Justiției

Propunerea PSD pentru înlocuirea lui Tudorel Toader la ministerul Justiției, Eugen Nicolicea, este una din cele mai sordide variante posibile. Revoluționar cu patalama dubioasă, absolvent de Drept la bătrânețe, posesor de limbaj agresiv și trivial, Nicolicea ar fi „coșmarul justiției”, potrivit deputatului USR Stelian Ion, membru al Comisiei Iordache, ca și „propunerea PSD”.

Cei doi au avut de-a lungul timpului numeroase discuții în contradictoriu, în cadrul comisiei dominate de slugile lui Liviu Dragnea, Nicolicea dovedind că nu are noțiuni elementare de drept și că posedă un vocabular suburban pe care nici măcar nu este capabil să-l utilieze într-o română corectă.

 Stelian Ion pe Facebook:

Din lac în puț

„Nicolicea este coșmarul justiției. Cu o pregătire juridică precară, având facultatea de drept făcută pe bani, prin corespondență, dar cu aere de mare jurist, Nicolicea s-a remarcat prin atitudinea lui sfidătoare, arogantă și extrem de agresivă. Are o inteligență malefică, este un personaj toxic cu care nu se poate discuta. Creează tensiuni inutile vrând de fiecare dată să pară mai deștept decât este în realitate, face paradă cu bruma sa de cunoștințe juridice, nu suportă să fie contrazis, are atitudine de torționar, își terorizează angajații pe care îi are în surbordine. Este genul de pesedist care nu doar că este obedient în atacul împotriva justiției și magistraților, pe care îi urăște sincer pentru că sunt mai deștepți și mai pregătiți ca el, dar poartă această luptă împotriva justiției cu o bucurie sadică. Îi place. La fel cum i-a plăcut să facă toate acele amendamentele la legea recursului compensatoriu care a eliberat infractorii periculoși din penitenciare. La fel cum i-a plăcut în anii '90 să ceară declararea Regelui Mihai ca persona non grata. Vestea bună este că, în primă fază, dl. președinte Iohannis îl poate respinge ca ministru. Vestea proastă este că PSD-ul poate recurge la tertipul restructurării Guvernului pentru a nu mai avea nevoie de semnătura Președintelui.

Brăiloiu este zero barat. Nu gășești CV-ul lui pe nicăieri. Este omul fără CV, lipsit de educație și bun-simț. Cele mai mari merite ale lui ca parlamentar au fost insultele grotești, de interlop, adresate colegei noastre, d-na senator Florina Presadă, în plenul Senatului, agresiunea fizică asupra colegului nostru, deputatul Iulian Bulai, semnele obscene pe care le-a arătat apoi în plenul Camerei Deputaților. Atâta îl duce capul. Este suficient pentru a fi ministru într-un guvern PSD. Cu o avere colosală pe care unii o adună în generații, prin multă muncă, ori prin talentul sau sclipirea minții lor, iar alții prin furtișaguri, combinații ori prin însoțirea cu doamne bătrâne și bogate, acest om de afaceri constanțean mai are marea calitate de a fi bun prieten cu Radu Marzăre, infractorul care a jefuit Constanța, spoliind-o de cele mai mari suprafețe de spații verzi, de plaje și faleze. Sunt prieteni de clan din Republica Mazăre. Omul, în baza aceluiași CV inexistent a fost la un moment dat prefect de Constanța.

Mă opresc aici din scris pentru că am o senzație de greață profundă, îmi vine efectiv să vărs... Aici a ajuns România. Cu astfel de ”patrioți” la conducere”.

În mai anul trecut, într-una din ședințele comisiei Iordache, între Stelian Ion și Eugen Nicolicea avea loc următorul dialog fabulos (pe care îl găsiți și în acest LIVE), prilej cu care deputatul USR strivea, politicios, obrăzniciile pesedistului:

Nicolicea: Mi se pare sau faceți din nou pe reporterul freelancer? Văd acolo scula aia. O să rezolvăm și problema asta...

Stelian Ion: e o nouă amenințare...

Nicolicea: Am încheiat subiectul și diversiunea. O să rezolvăm... Am înțeles că dvs făceați această declarație pentru propriul post...așa...ca să luați foloase materiale care constau în likeuri și care se vor transforma dupa aia în voturi ca la alții...

Stelian Ion: e o amenințare ce spuneți dvs acum?

Nicolicea: auzi...deja am trecut la singular că văd că faci glume proaste...TRADUCE-MI și mie ceînseamnă amenințare și care dintre vorbe mele au fost..

Stelian Ion: TRADU-MI...tradu-mi, nu traduce-mi

Nicolicea: Tradu-mi.

Stelian Ion: Ce să vă traduc?

Nicolicea: deci nu cunoști, deci vorbești aiurea...

Revoluționarul Nicolicea a mobilizat recent forțe importante din Jandarmerie și Poliție de frica a trei protestatari care îl așteptatu la ieșirea din studiourile B1, după o emisiune. Un articol despre cum dispun pesediștii de instituțiile de forță ale statului puteți citi AICI.

CITEȘTE Și „Secretul lui Nicolicea: A făcut Dreptul la Spiru Haret, forma de Învăţământ la Distanţă. A rămas repetent la prima facultate”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.