Clotilde Armand acuză PSD de practici KGB-iste: "Au furat identitatea USR-PLUS și răspândesc pliante false! Vom face plângere la Poliție! "


Clotilde Armand acuză PSD de practici KGB-iste: "Au furat identitatea USR-PLUS și răspândesc pliante false! Vom face plângere la Poliție! "

Consilierul local al Primăriei Sectorului 1 din București, Clotilde Armand, membru USR, acuză PSD de practici KGB-iste prin furtul de identitate al Alianței 2020 USR PLUS și distribuirea de pliante cu mesaje false.

Clotilde Armand avertizează că se vor urma toate demersurile legale împotriva celor care au furat identitatea USR PLUS și au împărțit pliante cu mesaje pro avort. De asemenea, Alianța urmează să raporteze la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) incidentul pentru a fi luate "toate măsurile legale în acest caz revoltător de intoxicare cu minciuni”.

„PSD și practici KGB.

PSD & co fură identitatea Alianței 2020 USR PLUS și răspandește pliante false pentru a propaga minciuni. Au tipărit pliante false pe care au pus cea mai ticăloasă minciună, anume că noi vrem ca avortul să fie obligatoriu în România. Și au inventat și un fals membru al Alianței care ar fi spus asta. Aceste pliante otrăvite cu dezinformări abjecte au fost puse în cutiile poștale ale unor oameni. Ca să îi sperie.

Nu vom lăsa ticăloșia să meargă mai departe. Facem plângere penală și cerem poliției să afle cine sunt cei care induc panica și frica. Cine sunt cei cărora le este așa de frică de o Alianță cu oameni care nu au mai făcut politică și încearcă să ne decredibilizeze.

Le amintim tuturor competitorilor electorali că aceste practici sunt pedepsite penal. Vom face plângere la Poliție pentru folosirea ilegală a identității Alianței. Vom face de urgență și sesizări către AEP să ia toate măsurile legale în acest caz revoltător de intoxicare cu minciuni”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.