Un deputat prezintă cum a fost SUBJUGATĂ Poșta Română de către PSD. Totul a început în 2012


Un deputat prezintă cum a fost SUBJUGATĂ Poșta Română de către PSD. Totul a început în 2012

Poșta Română a fost folosită de PSD în scop propagandistic. Astfel, pensionarii au primit materiale mincinoase privind realizările PSD. 

CITIȚI MAI MULT AICI: Poșta Română, instrument de propagandă. Ludovic Orban: "Vom da în judecată PSD pentru acestă mizerie inimaginabilă"

Pe această temă, deputatul PNL Florin Roman a făcut precizări și a devoalat felul în care PSD a subjugat Poșta Română din 2012 până în prezent. Concret, 10000 de poștași au fost concediați sau trimiși la muncă pe salarii mizerabile. Cei care au refuzat semnarea unor protocoale locale cu PSD au fost amenințați cu pierderea locului de muncă. 

”PSDragnea vrea să oblige poștașii să lucreze în favoarea partidului, în baza unui protocol încheiat între Matei Brătianu, lider sindical și PSD. Asta, deși art 2. al legii dialogului social spune că :”Organizațiile sindicale nu pot desfășura activități cu caracter politic”. De la preluarea guvernării, din 2012, și până în prezent, nu mai puțin de 10.000 de poștași au fost dați afară din serviciu sau alungați cu lefuri de mizerie. În guvernarea PSDragnea, 65 la sută dintre poștași au salarii, echivalentul minimului pe economie, devenind practic o bătaie de joc a social-democraților. Cu toate acestea, septuagenarul lider al Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România, îi pasă doar de el.

Brătianu are toți cei 3 copii, angajați în poștă, pe salarii frumoase, în timp ce un poștaș de rând lucrează cu salariul minim pe economie. Brătianu este înconjurat de lideri sindicali în vârsta, apropiați de cei 74 de ani ai săi. Din fericire, cel puțin 15 filiale ale poștașilor au refuzat să semneze protocoale locale cu PSDragnea, iar presiunile asupra poștașilor au transformat Poșta Română într-un butoi cu pulbere. Cei care nu se supun sunt amenințați cu pierderea locului de muncă. Practic, septuagenarul lider sindical a pus Poșta în slujba PSD, și nu pentru membri de sindicat, cum ați crede, ci pentru interesul său personal și al PSD”, a declarat deputatul Florin Roman.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.