VIDEO Rareș Bogdan, discurs electrizant la Cluj: "A venit momentul eliberării României!"


VIDEO Rareș Bogdan, discurs electrizant la Cluj: "A venit momentul eliberării României!"

Deschizătorul listei PNL la europarlamentare, Rareș Bogdan, a susținut în fața a peste 6.000 de liberali, la Cluj-Napoca, un discurs virulent împotriva coaliției guvernamentale PSD-ALDE și a anunțat că liberalii vor elibera România de PSDragnea.

„Noi, dacă vreți asta, vrem să guvernăm România. Vrem să îngenunchem ciuma roșie. Vrem ca hoții, analfabeții să părăsească Palatul Victoria. Klaus Iohannis va câștiga, cu ajutorul dumneavoastră, cel de-al doilea mandat. Aceste alegeri nu sunt doar despre europarlamentarii PNL care vor merge la Bruxelles. Este despre dumneavoastră. Este despre rămânerea în Europa. România europeană. Avem 5 milioane de frați care sunt alungați de PSD.

Avem un român care ar putea ocupa una din cele mai importante poziții la nivel european. Ce face PSD? O îngenunchează. Astăzi e ea, mâine puteți fi oricare dintre dumneavoastră. Dacă reușesc să o încătușeze, să o încalece pe Codruța Kovesi, cât de ușor le va fi să o facă cu dumneavoastră, cu primarii noștri, cu parlamentarii, cu liderii din opoziție. Pe cei din presă. Ei vor să pună caracatița pe România. S-a terminat. A venit momentul eliberării de Dragnea, Dăncilă, Olguța, Tudorel, Daea. Revoluția a început ieri la Timișoara, astăzi continuă la Cluj, a declarat Rareș Bogdan, la întâlnirea PNL de la Cluj-Napoca, potrivit aktual24.ro.

„De aici, de la Cluj se dă semnul marii eliberări a acestei țări de ciuma roșie. Ne-am săturat ca de doi ani și patru luni să se vorbească mai mult de infractori decât de campioni, să se vorbească mai mult de pușcării decât de spitale. Eu nu vreau să plec din țara noastră. Aici e feciorul meu, de șapte ani, lângă el e soția mea care poartă în pântece fetița mea care se va naște în iunie, după europarlamentare. Eu vreau să îmi cresc copiii aici, vreau să-mi duc copiii la Biserică, cum m-au dus bunicii și părinții mei, vreau să-i cresc în tradiția strămoșească. Eu nu vreau să plec din România, vreau să-i aduc pe frații mei acasă. Să luptăm împreună pentru eliberarea României!”, a mai spus Rares Bogdan la Cluj-Napoca.

VEDEȚI AICI DISCURSUL INTEGRAL: 

video

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.