Augustin Lazăr solicită anchetarea Adinei Florea. Motivul ține de eventuale abateri disciplinare


Augustin Lazăr solicită anchetarea Adinei Florea. Motivul ține de eventuale abateri disciplinare

Procurorul general Augustin Lazăr o pune pe jar pe Adina Florea, procurorul-șef adjunct al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

Astfel, Augustin Lazăr solicită CSM să o verifice pe Adina Florea privind eventualele abateri disciplinare în legătură cu solicitarea acesteia de a prelua dosarul Tel Drum de la DNA la Secția specială.

Procurorul general al României solicită CSM verificări privind posibile abateri disciplinare comise de Adina Florea, procurorul șef adjunct al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, în legătură cu solicitarea de preluare a dosarului Tel Drum de la DNA.

"Am sesizat CSM referitor la constatările făcute cu ocazia soluționării conflictului de competență", a declarat Augustin Lazăr pentru stiripesurse.ro

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.