VIDEO Imaginea degradării morale. Carmen Avram, în lacrimi pentru PSD


VIDEO Imaginea degradării morale. Carmen Avram, în lacrimi pentru PSD

Fosta jurnalistă Carmen Avram reprezintă imaginea decadenței, degradării, prăbușurii morale a acestor zile. Nu doar că a făcut pasul spre politică printr-o candidatură pentru PSD la europarlamentare (după doi ani și jumătate în care oamenii dublului condamnat Dragnea au atacat și continuă să atace Justiția și economia națională), dar a mai și ținut să menționeze, luni seară, la Antena 3, că de-a dreptul celebra agramată Viorica Dăncilă, printr-un speech în Parlamentul European, a convins-o să ia această decizie (vedeți video AICI). Amintim că fosta jurnalistă ocupă poziția a doua pe lista PSD pentru Bruxelles. Vizează o sinecură călduță și remunerată regește - trai pe vătrai, cum s-ar zice.

Cireașa de pe colivă în privința degradării morale este dată de un moment scabros ce a avut loc marți, 26 martie, când PSD a depus la BEC lista de candidați la europarlamentare. Concret, Carmen Avram, copleșită de emoții, a izbucnit în lacrimi de dragul grupul infracțional PSD în care s-a pretat să intre. Pentru ca tabloul filmului de groază să fie complet, lângă ea se afla Codrin Ștefănescu, foarte senin și zâmbitor.

„Voi face tot ce îmi stă mie în putință să ducem în Parlamentul European adevărul despre acestă țară, adevărul despre oamenii acestei țări lângă care am crescut, pe care îi cunosc foarte bine...”, a perorat Carmen Avram.

video

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.