Abuz imens în fieful lui Dragnea. Un deputat nu este lăsat să își deschidă birou în Teleorman


Abuz imens în fieful lui Dragnea. Un deputat nu este lăsat să își deschidă birou în Teleorman

Biroul Permanent al Camerei Deputaților a respins la începutul acestei săptămâni solicitarea deputatului USR Claudiu Năsui de a-și deschide un birou parlamentar în municipiul Turnu Măgurele din județul Teleorman. Năsui susține că motivul este că cei din PSD nu vor alternative în județele pe care le controlează și unde și-au început baronatul local

”Domnul Dragnea nu vrea să piardă Teleormanul, deși Teleormanul are numai de pierdut. Săptămâna aceasta am primit răspuns la cererea de deschidere a unui birou parlamentar la Teleorman. Răspunsul a fost unul negativ, fără explicații sau dezbatere. Acest lucru s-a întâmplat deși Parlamentul a adoptat o modificare a Regulamentului prin care deputații și senatorii își pot înființa cabinete parlamentare și în alte județe decât cel unde au candidat, în condițiile în care votul la alegerile parlamentare a fost pe listă și nu uninominal. De altfel, domnul Dragnea are 3 astfel de birouri: două la Alexandria și unul la București, deschis la final de 2017. Cererile dumnealui nu au avut impedimente în a fi aprobate de conducerea forului legislativ”, a scris Claudiu Năsui pe Facebook, informează g4media.ro

El a precizat că nu este prima oară când o cerere venită din partea USR de a deschide birouri în teritoriu este respinsă fără explicații și fără dezbatere.

”Ceea ce este clar e că cei din Partidul Social Democrat nu vor alternative în județele pe care le controlează și unde și-au început baronatul local. Aceste locații sunt și printre cele mai sărace și mai subdezvoltate din țară, deși liderii lor au inventat programele de dezvoltare locală prin care se sifonează milioane de lei din bani publici. Aceste abuzuri trădează că aparatul de partid se teme de orice dezechilibre ar putea apărea. USR crește și dorința noastră este să fim cât mai prezenți și cât mai reprezentativi pentru toți românii, indiferent de mediul de proveniență sau locație. Astfel de încercări de intimidare nu ne descurajează, ci ne motivează mai mult”, a mai scris Năsui pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.