Economia duduie din nou în universul PSD: "PIB-ul României l-a depășit pe cel al Portugaliei și Greciei!"


Economia duduie din nou în universul PSD: "PIB-ul României l-a depășit pe cel al Portugaliei și Greciei!"

PSD pretinde din nou că economia duduie și se laudă cu ajutorul Eurostat că PIB-ul României l-a întrecut pe cel al Portugaliei după ce acum un an a fost depășit cel al Greciei.

Redăm postarea PSD de pe Facebook:

"Eurostat atestă oficial că PIB-ul României l-a depășit pe cel al Portugaliei, dupa ce în urmă cu un an l-a depășit pe cel al Greciei!

Suntem mândri de performanța țării noastre și a românilor care au dat valoare măsurilor PSD de stimulare a investițiilor și au făcut posibil acest rezultat excepțional.

Este dovada clară a creșterii bunăstării generale a țării și a românilor, dincolo de cifre și de sentimentul legitim de mândrie. Economia noastră este azi mai puternică și continuă să crească, ceea ce va aduce beneficii românilor și o influență mai mare pentru România, inclusiv asupra deciziilor UE!

PSD va continua aplicarea programului de guvernare pentru a consolida creșterea economiei naționale, în beneficiul românilor și al întregii țări", se arată pe pagina de Facebook a PSD.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.