Un teolog îl DEFINEȘTE pe Dragnea: ”e ÎNGRĂȘĂMÂNT NATURAL!” Intotero – ”PROSTĂNACĂ”


Un teolog îl DEFINEȘTE pe Dragnea: ”e ÎNGRĂȘĂMÂNT NATURAL!” Intotero – ”PROSTĂNACĂ”

Teologul, scriitorul și traducătorul Cristian Bădiliță șterge pe jos cu șeful PSD-ist Liviu Dragnea, pe care-l cataloghează... ”îngrășământ natural”, pe Facebook, dar și cu ministrul Românilor de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, emanație a aceluiași partid, pe care o etichetează… ”prostănacă”.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Cristian Bădiliță.

”Trebuie să recunosc, acest îngrășămînt natural numit Dragnea are gust la tovarășe. Nu contează gradul de inteligență (eu ador porcinele în gastronomie). În PSD oricum inteligența e un cuvînt ininteligibil. Cu ce drept însă o genială, genială, genială prostănacă, ajunsă <ministru al românilor de pretutindeni>; Intotero (probabil pseudonim al lui Udrea) vorbește în numele nostru? Hei, duduie, chiar nu-ți crapă oglinda de rușine? Vina mea: ador porcinele în gastronimie!”, scrie Cristian Bădiliță.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.