O jurnalistă dă cărțile pe față: "M-am săturat de lupta asta stupidă între USR-PLUS și PNL"


O jurnalistă dă cărțile pe față: "M-am săturat de lupta asta stupidă între USR-PLUS și PNL"

Jurnalista Claudia Pîrvoiu a criticat, într-o postare pe Facebook, lupta dintre USR-PLUS și PNL, spunând că „nu au de câștigat decât PSD și ALDE” și că este „o strategie de-a dreptul prostească”.

Redăm postarea în întregime a Claudiei Pîrvoiu:

„M-am săturat de lupta asta stupidă între USR-PLUS și PNL. Nu au de câștigat decât PSD și ALDE. Dacă veți continua așa, voi ajunge să cred că ăsta este și scopul: să dați muniție socialiștilor de la PSD și ALDE.

Nu știu cine sunt cei care tot alimentează ura asta, mai ales la USR și PLUS, dar este o strategie de-a dreptul prostească. În loc să vă concentrați toate forțele împotriva celor care au distrus țara în ultimii doi ani, sunteți preocupați să-i atacați pe cei cu care ar trebui să vă coalizați.

Dacă socialiștii de la PSD si ALDE vor câștiga alegerile, singurii vinovați veți fi voi!”, a scris jurnalista pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.