Fostul șef al DNA Timișoara s-a sinucis


Fostul șef al DNA Timișoara s-a sinucis

Fostul şef al DNA Timişoara Tamas Schiffbeck  s-a aruncat, vineri dimineaţă, de la etajul şase al clădirii unde îşi are sediul Direcţia Naţională Anticorupţie Timişoara, aflată în zona centrală a oraşului.

Se pare că acesta s-a aruncat chiar de pe fereastra biroului său, informează news.ro

Deocamdată nu se ştie ce l-a împins la acest gest. Poliţiştii au declanşat o anchetă.

Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. A fost şeful DNA Timişoara timp de mai mulţi ani, până în 2015.

Numele lui Schiffbeck a fost vehiculat în legătură cu ancheta structurii centrale a DNA la Primăria Timișoara, care vizează vânzări ilegale de spații locative în baza Legii 112, el fiind beneficiarul unui astfel de apartament, achziiționat deși nu era chiriaș în el la momentul apariției legii, potrivit banatulmeu.ro

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.