Dragnea și Vâlcov DISTRUG viitorul generațiilor tinere: 2 MILIARDE euro pentru PENSII SPECIALE și împrumuturi la cele mai MARI dobânzi din UE


Dragnea și Vâlcov DISTRUG viitorul generațiilor tinere: 2 MILIARDE euro pentru PENSII SPECIALE și împrumuturi la cele mai MARI dobânzi din UE

Președintele Comisiei economice a Senatului – liberalul Florin Câțu – îl acuză în termeni duri pe Liviu Dragnea, prin intermediul unei postări pe Facebook, susținând că șeful PSD minte când susține că ar exista surplus la bugetul asigurărilor sociale în 2019.

De asemenea, Cîțu trage un sugestiv semnal de alarmă: Guvernul Dăncilă se împrumută  cu cele mai mari dobânzi din cadrul Uniunii Europene pentru a asigura cele 2 miliarde de euro necesare plății controversatelor pensii speciale, ”distrugând astfel bunăstarea generațiilor viitoare”.

Podul.ro vă prezintă acuzațiile senatorului PNL.

”Dragnea MINTE!

Nu există surplus la bugetul asigurărilor sociale în 2019! MINCIUNĂ și MANIPULARE!

Uitați cum au manipulat în 2018!

Au aprobat legea bugetului asigurărilor sociale cu un echilibru bugetar.

La sfârșitul anului DEFICITUL la pensii a fost de 4.8 miliarde lei!

Desprea asta este vorba când spun că bugetul este un instrument de manipulare ordinară a PSD+ALDE și este fundamentat pe date false.

Au mintit în 2018 și mint și acum!

Nu au bani de pensii și se împrumută cu cele mai mari dobânzi din UE pentru a acoperi GAURA!

După ce ne lovesc agențiile de rating ne vom împrumuta și mai scump.

Și ca să fie foarte clar, aproape 2 miliarde de euro anual sunt doar pensii speciale pe care guvernul le plătește cu împrumuturi distrugând bunăstarea generațiilor viitoare”, scrie Florin Câțu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.