PSD aruncă din nou vina ilegitim pe Administrația Prezidențială: "Iohannis nu înțelege economie. Atunci când spune că economia va merge rău, putem fi siguri că va merge bine"


PSD aruncă din nou vina ilegitim pe Administrația Prezidențială: "Iohannis nu înțelege economie. Atunci când spune că economia va merge rău, putem fi siguri că va merge bine"

PSD a reacționat dur la adresa președintelui, într-un comunicat de presă, după ce consilierul prezidențial pe probleme economice, Cosmin Marinescu, a declarat că banii alocați în proiectul legii de buget 2019 nu asigură necesarul plății tuturor pensiilor.

”Din calculele făcute pe baza informațiilor disponibile rezultă că este nevoie de 69,5 miliarde de lei, ceea ce înseamnă cu 1,4 mld lei mai mult decât cheltuielile bugetate”, a spus consilierul prezidențial.

Vă prezentăm tupeul celor de la PSD care în loc să admită că iau măsuri economice împotriva interesului României, aruncă vina pe Administrația Prezidențială:

„PSD constată că președintele Klaus Iohannis nu a dorit să își schimbe obiceiul de a își lua o minivacanță în weekend și nici să riște să se facă din nou de râs spunând ca nu mai sunt bani de pensii, de aceea astăzi și-a trimis consilierul să ne spună aceeași poezie de anul trecut și de acum doi ani. Toți cetățenii României s-au convins că în fiecare an și fără nicio întârziere, guvernarea PSD+ALDE a asigurat fără probleme banii de pensii, salarii sau pentru asistență socială. Iohannis a greșit de prea multe ori cu predicțiile economice încât atunci când spune că economia va merge rău, putem fi siguri că va merge bine! În realitate, Iohannis nu înțelege economie. A dovedit-o chiar miercuri când ne-a arătat că nu știe să citească un proiect de buget. Spunea că administrațiile locale vor primi cu un miliard de lei mai puțin, deși în realitate proiectul de buget propune cu 4,6 miliarde în plus”, scrie în comunicatul transmis de PSD.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.