Dan Alexe îl NIMICEȘTE pe Ion Cristoiu: Oare riscă INTERNAREA într-un spital PSIHIATRIC?!


Dan Alexe îl NIMICEȘTE pe Ion Cristoiu: Oare riscă INTERNAREA într-un spital PSIHIATRIC?!

Scriitorul și jurnalistul Dan Alexe face bășcălie, pe Facebook, de noile baliverne revărsate de Ion Cristoiu, care a găsit de cuviință să debiteze, recent, că Manifestul lui Macron ar fi, cităm, ”un nou pas pe drumul de la UE la Uniunea Sovietică”.

Mai exact, Alexe mărturisește că nu știa că România a ajuns membră UE ”forțată de tancurile Comisiei de la Bruxelles”, și nici că ”dizidentul” Cristoiu ar risca internarea forțată în vreun spital psihiatric pentru vorbele sale, așa cum s-ar fi întâmplat în trecut, sub dictatura comunistă instaurată de Stalin și Uniunea Sovietică.

Podul.ro vă prezintă considerațiile scriitorului.

”Ion Cristoiu: <Manifestul lui Macron este un nou pas pe drumul de la UE la Uniunea Sovietică>… Și explică el cum UE este ca URSS, sufocând aspirațiile naționale.

Nu știam că România a aderat la UE forțată de tancurile Comisiei de la Bruxelles și nici că dizidentul Cristoiu ar risca internarea într-un spital psihiatric pentru vorbele sale... deși uneori regreți atâta laxism din partea dictatorului Juncker”, scrie Dan Alexe.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.