Rareș Bogdan îi oferă asigurări infractorului Dragnea: "Îl voi călca în picioare! Îi voi răspunde în această seară"!


Rareș Bogdan îi oferă asigurări infractorului Dragnea: "Îl voi călca în picioare! Îi voi răspunde în această seară"!

Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, Rareș Bogdan, anunță că infractorul Dragnea l-a amenințat de două ori sâmbătă. Astfel, jurnalistul îl asigură că îl va călca în picioare în continuare și ca jurnalist și chiar dacă va face pasul către politică.

"Frică îl face să scuipe venin, disperarea îl va face animal rănit, tăvălugul oamenilor frumoși și liberi îl vor scoate din spațiul public definitiv.

Infractorul cățărat în fruntea PSD m-a amenințat astăzi de două ori. L-am călcat în picioare și l-am umilit ca jurnalist, îl asigur că dacă intru pe terenul lui îl voi zdrobi definitiv, iar partidul pe care îl conduce încă spre pieire va ajunge după PNL și chiar USR-Plus! Se va clasa în cel mai bun caz pe locul 3. RĂZBOI până la capăt. El sau România demnă pe care o iubim în fiecare zi. Până una alta, am să îi răspund mâine seară, duminică de la 21.00 la “Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan”, exclusiv pe RealitateaTV și RealitateaFM. Chiar dacă aș face pasul spre baricada politică, până după Sfintele Paști îl voi chinui din studioul meu și voi arăta adevărul despre acest arendaș ce vrea să îngenuncheze complet România. Apoi, nu ar scăpa, îl voi calcă în picioare din stradă și din mai multe studiouri TV și Radio sau platforme media locale, regionale și naționale.

P.S. Livache, crede-mă că nu îți dorești să vin și în terenul tău, o să vă umilesc și acolo cum am făcut-o de 6 ani și aici! Cei ca tine, Arsene-ciorăpel, Nicolicea, Iordache, Oprișan-portofel, Dăncilă-minte puțină și alții ca voi trebuie dispară din spațiul public românesc", a scris Rareș Bogdan într-o postare pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.