Dragnea, să îți fie frică, Teleormanul se ridică! Protest anunțat duminică în Alexandria


Dragnea, să îți fie frică, Teleormanul se ridică! Protest anunțat duminică în Alexandria

Miercuri, 28 februarie, a avut loc un moment neobișnuit în județul Teleorman. Chiar în fieful lui Dragnea, în orașul în care președintele PSD și-a început drumul politic către distrugerea României, Turnu Măgurele, s-a desfășurat un protest împotriva Partidului Social Democrat la care au participat peste 50 de persoane.

VEDEȚI ȘI: VIDEO Impresionant! Ieri a avut loc un protest anti-PSD, chiar în fieful lui Dragnea. Peste 50 de teleormăneni au manifestat, în ciuda tentativei Poliției de a-i opri

Manifestația din Turnu Măgurele a început să își facă resimțit impactul, jurnalista Carmen Dumitrescu de la publicația Liber în Teleorman semnalând un protestatar care s-ar duce și singur să protesteze astăzi în Alexandria în semn de solidaritate cu Piața Victoriei. Astfel, jurnalista a anunțat că se va alătura cetățeanului care a anunțat că va protesta de la ora 18 în fața Casei de Cultură din Alexandria

Redăm postarea jurnalistei Carmen Dumitrescu de pe Facebook: Uite, că sunt oameni care vor protesta la Alexandria. Oameni care s-au confruntat cu ororile sistemului Dragnea și nu se tem să continue lupta. Mereu am spus că Teleormanul nu trebuie să lase flacăra protestului să se stingă. Măcar simbolic. Și dacă sunt doi oameni care strigă pentru toți, ei contează cât toți. De asta, și eu voi fi diseară, la 18.00, în fața Casei de Cultură. Cine mai vine? Cine nu se teme?

Postarea cetățeanului pe Facebook: După ce am văzut protestul celor din Turnu Măgurele, mi-am dat seama că nu este toată lumea resemnată în Teleorman. Că unii mai vor încă să lupte. Și eu sunt, așa cum am fost de la început, printre ei. Simt că protestele din Teleorman trebuie să continue. Măcar simbolic. Nu doar în Turnu, ci și la Alexandria. De aia eu o să ies diseară pe la 18.00 în stradă, în ton cu Piața Victoriei. Pentru că eu cred că Teleormanul nu este mort. Că mai există oameni care nu se tem să spună ce cred. Recent, am fost amenințat de o rudă a președintelui de Consiliu Județean din Teleorman pentru o opinie exprimată pe Facebook. Așa ceva nu trebuie să se întâmple, așa că voi protesta pentru libertatea de exprimare și pentru dreptul fiecărui om în democrație de a fi egal în fața justiției. Hai că se poate! Cine vrea să vină alături de mine, voi fi pe platoul din fața Casei de Cultură, locul protestelor noastre din 2017.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.