Anii trec, staliniștii rămân: Dragnea o BOICOTEAZĂ pe Kovesi la fel ca BOLȘEVICII pe Vintilă Horia, în 1960. Concluziile Marilenei Rotaru


Anii trec, staliniștii rămân: Dragnea o BOICOTEAZĂ pe Kovesi la fel ca BOLȘEVICII pe Vintilă Horia, în 1960. Concluziile Marilenei Rotaru

Jurnalista și scriitoarea Marilena Rotaru compară, pe Facebook, mizerabila și degradanta manipulare anti-Kovesi lansată de coaliția PSD-ALDE (și de numeroasele slugi din presă) cu minciunile și denigrările lansate de guvernul bolșevic din România, în 1960, împotriva scriitorului Vintilă Horia, cu scopul de a nu i se decerna prestigiosul și binemeritatul Premiu Goncourt.

Podul.ro vă prezintă considerațiile Marilenei Rotaru.

”Aplaudată de Parlamentul European, denigrată de reprezentanții puterii de la București!

Cazul Laurei Codruța Kovesi e similar celui din 1960 al lui Vintilă Horia, când, decernarea prestigiosului Premiu Goncourt a fost contestată prin minciună și manipulare de către guvernul bolșevic din România.

Succesul internațional al unui român, boicotat de reprezentanții propriei țări!!!”, scrie Marilena Rotaru.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.