Toader, comunist până la capăt. Încearcă blocarea protestelor prin oprirea accesului la Facebook al magistraților


Toader, comunist până la capăt. Încearcă blocarea protestelor prin oprirea accesului la Facebook al magistraților

Magistrații au început să se revolte după ce Tudorel Toader a linșat justiția prin ultima OUG pe legile justiției. Ca reacție, Toader a găsit de bun augur să redovedească cât de comunist este, blocând accesul magistraților la rețeaua socială Facebook pentru că aceasta reprezintă o bună cale pentru organizarea protestelor. Strigător la cer este faptul că accesul la site-ul de propagandă al PSD, luju.ro, este permis, acolo unde Savaliuc și acoliții aruncă cu lături zilnic pentru subminarea statului de drept. 

Acest fapt a fost semnalat de jurnalistul Stoica Ionel printr-o postare pe Facebook:

"Una frumoasă, marca Tudorel Toader.
Specialistii IT din Ministerul Justitiei au blocat astazi accesul la Facebook pe internetul instantelor in mai multe judecătorii/tribunale/curți de apel din țară.
Magistratii se organizează pe grupurile de Facebook, pregătesc adunările generale din instanțe, discută diverse probleme, iar acest lucru a ajuns la urechile ministrului Justiției.
Îi este teamă!
In schimb este liber accesul la site-ul “Lumea Justitiei”, a scris Stoica Ionel pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.