Clotilde Armand cheamă românii în stradă: "Întreaga societate trebuie să răspundă unit atacului PSD! Ne vedem la Victoriei!"


Clotilde Armand cheamă românii în stradă: "Întreaga societate trebuie să răspundă unit atacului PSD! Ne vedem la Victoriei!"

Liderul USR sector 1, Clotilde Armand le transmite românilor printr-un mesaj pe Facebook, că trebuie să fie uniți în fața atacului PSD și îi așteaptă duminică în Piața Victoriei.

În fața disperării cu care PSD-ALDE acționează pentru a subordona justiția, și de a face din statul de drept statul lor paralel, trebuie să dăm dovadă de determinare și de unitate.

Întreaga societate trebuie să răspundă unit atacului PSD. Forțele politice responsabile trebuie să se unească și, cu ajutorul societății civile, să construiască o alternativă la actuala putere în așa fel încât să repare tot ce a distrus aceasta.

Alianța 2020 USR PLUS a luat naștere din dorința de a le transmite un semnal puternic tuturor românilor care cred în democrație, și anume că împreună suntem mai puternici. Uniți, vom putea duce până la capăt lupta cu cei aflați la guvernare care lansează fără oprire atacuri la adresa justiției, precum și la demnitatea și bunăstarea noastră, a cetățenilor cinstiți și de bună credință din această țară.

Ne vedem la Victoriei!, a scris Clotlde Armand pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.