Florin Roman prezintă cum îl sabotează PSD: Își trimit bufonul lângă mine! Controlul psihiatric ar trebui să fie obligatoriu pentru așa deputați!


Florin Roman prezintă cum îl sabotează PSD: Își trimit bufonul lângă mine! Controlul psihiatric ar trebui să fie obligatoriu pentru așa deputați!

Deputatul PNL, Florin Roman, atrage atenția asupra tehnicii mizerabile și uneori chiar hilare prin care PSD îi sabotează discurusile ținute în plenul Camerei Deputaților. Concret, i se taie microfonul liberalului când vorbește despre Liviu Dragnea sau, așa cum puteți vedea în imaginea articolului, este scos la înaintare Nicolae Bacalbașa să se scălâmbăie la el. 

Reacțiile lui Florin Roman au fost savuroase după episodul cu Nicolae Bacalbașa:

"Panica totala in Parlament: de câte ori ii rostesc numele lui Liviu Dragnea, Florin Iordache îmi taie microfonul! Sau trimit bufonul de Bacalbașa sa se facă de rusine! In “Templul democrației” cum ar trebui sa fie Parlamentul, nu mai ai voie sa spui nimic de Dragnea! Alta întrebare?", a reacționat Florin Roman la demența lui Bacalbașa.

"Astăzi si-au trimis bufonul lângă mine! Nu-si luase inca pastilele Bacalbasa! Pentru deputați ca asta, controlul psihiatric ar trebui sa fie obligatoriu!", a mai precizat Florin Roman pe Facebook.

"Nebunul vrea și el o...tura! Șah la Dragnea, mutare cu nebunul!", a scris Florin Roman într-o altă postare pe Facebook ca descriere la poza pe care v-am prezentat-o în articol.

Amintim o altă ieșire dementă a deputatului PSD Nicolae Bacalbașa. Concret, social-democratul a spus lucruri precum "Iohannis nu-i român. UE ne ține cu nasul în rahat. Poporul german, pro-Hitlerist până în 1970" în urmă cu câteva săptămâni la o televiziune locală din Galați.

Câteva extrase din declarațiile făcute de Bacalbașa la emisiunea „Orașul meu”, difuzată de TV Galați, televiziunea PSD Galați:

”Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc. N-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano – Franței și coloniile ei, actuale sau pe care și dorește să li se subordoneze în întregime”
„Stăpânii noștri au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românași de-ai noștri pe care, iarăși, eu nu-i consider, ca și pe domnul președinte, a fi români și a ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat”
”Una este prestația unui provocator profesional, cum este din nefericire președintele acestei țări, ales, în ce condiții ales ar fi multe discuții, dar ales și care încalcă Constituția României, care batjocorește voința populară și pentru care faptul că Guvernul și Parlamentul sunt rezultatele unei opțiuni populare nu are nicio importanță. Pentru că dacă disprețuiești românii, nu poți să aplici o regulă numită democrație unei structuri pe care o disprețuiești. Nici nu pot să îl învinovățesc. Germania a infiltrat timp de decenii, pentru că deși Hitler a fost la putere numai 12 ani, poporul german, până în 1970, în proporție de 70%, era pro-Hitlerist”
”M-a bucurat când discuția dintre doamna Dăncilă cu Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, frau Merkel, care controlează toată politica Europei prin fake-uri, partide false, știi, care toate sunt din PPE, adică etnic, poate non-germane dar servind interesele strict ale acestei țări și n-a cedat doamna Dăncilă. Dacă vrei, este un răspuns și pentru numitul Klaus Werner”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.