Ipocrizia politică: PSD fură de la copii, dar ce face opoziția?


Ipocrizia politică: PSD fură de la copii, dar ce face opoziția?

A început campania electorală și “oamenii politici” (vechi și noi) se reactivează și dau din coate pe Facebook și pe la tv-uri!

Unii se laudă cu marile realizări, alții se plâng că din opoziție nu pot, vezi Doamne, face nimic: brusc devin iubitori de popor și ”atenți” la nevoile tuturor. Eu zic că românii s-au mai deșteptat și nu mai pot fi prostiți de toți tolomacii!

Știm, PSD-iștii sunt niște nenorociți care fură banii copiilor, dar voi ăștia din opoziție, care luați niște sume frumușele de la stat, puteți da dovadă de omenie și dona banii încasați.

Astfel, dacă ar prima faptele, nu discursurile populiste, măcar pe perioada de până la alegeri puteți direcționa zecile de mii de euro către comunele în care copiii nu au cu ce se deplasa până la școală, către bătrânii nevoiași sau familii necăjite, decât să băgați sute de mii de euro în pliante și deplasări... ”electorale”.

Pe durata anului 2018, sumele care au intrat lunar în contul PSD au oscilat între 623.459 lei și 35.145.303 lei. În total, pe ansamblul anului, PSD a încasat cu titlu de subvenție, via Autoritatea Electorală Permanentă, 96,84 milioane lei.

Pe locul doi din perspectiva banilor de la buget primiți s-a situat PNL, cu 44,44 milioane lei.

USR se află pe locul al treilea, cu 13,06 milioane lei, iar ALDE pe locul patru, cu 9,68 milioane lei. PMP a primit, la rândul său, 6,3 milioane lei.

Stiu, asta doare al dracu de tare, dar… asta e realitatea!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.