Un lider PNL demantelează atacurile PRIMITIVE premeditate de Vâlcov și Teodorovici: ”Plătim PROSTIA lor!”


Un lider PNL demantelează atacurile PRIMITIVE premeditate de Vâlcov și Teodorovici: ”Plătim PROSTIA lor!”

Președintele Comisiei economice a Senatului – liberalul Florin Cîțu – demantelează, pe Facebook, cele mai recente minciuni ”economice” lansate într-o veselie de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, și de controversatul consilier al Vioricăi Dăncilă, condamnatul Darius Vâlcov.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Florin Cîțu.

”Teodorovici, minte, minte, minte și iar minte.

Acum nu mai este vorba despre miniciuna că nu introduce taxe.

Este vorba despre două miniciuni recente.

1. Bugetul. Ne <amenință> cu bugetul din octombrie anul trecut. Nu este gata nici acum.

Asta este confirmarea măsluirii datelor execuției bugetare în 2018. Gaura este atât de mare încât nu pot să facă bugetul pentru 2019 fără să inventeze venituri noi.

Chiar si după ce au introdus OUG 114 care reduce cheltuiellile bugetare cu 40 miliarde lei și aduce venituri din taxe noi de 10 miliarde lei.

2. Tot el a spus că nu se mai împrumută de la banci. A mințit! Astăzi a publicat informațiile pentru bănci și vrea să se împrumute în februarie 1.9 miliarde lei.

Tot la banci a ajuns până la urmă. Doar că statul o să plătească acum un preț mult mai mare din cauza atacurilor primitive ale lui Vâlcov și Teodorovici și datorită intervenției băncii centrale pentru a proteja moneda națională.

Ei fac pe șmecherii și noi plătim prostia lor, scrie Florin Cîțu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.