VIDEO Dragnea stă din ce în ce mai prost cu nervii. Ieșire virulentă la adresa jurnaliștilor: "E nevoie de avizul lui Iohannis şi pentru viaţă?!"


VIDEO Dragnea stă din ce în ce mai prost cu nervii. Ieșire virulentă la adresa jurnaliștilor: "E nevoie de avizul lui Iohannis şi pentru viaţă?!"

Ședința CEx a PSD s-a încheiat. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ținut o scurtă conferință de presă în care a transmis doar că vrea să taie bani de la servicii pentru a muta finanțarea către sănătate. 

"Am rugat-o pe doamna prim-ministru să analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred că sume importante de aici pot fi realocate către sănătate, de exemplu. Eu mă gândesc că un program de acordare gratuită de vitamina D pentru toţi copiii din România este tot un program de siguranţă naţională, program pentru diabet. Şi doamna prim-ministru împreună cu ministrul (de Finanţe - n.r.) au spus că vor analiza dacă pot face în guvern această modificare. Dacă nu, eu sigur o să o fac la Parlament", a declarat Dragnea.

Chestionat dacă nu are cumva nevoie de avizul CSAT pentru a lua din bani de la servicii și a-i redistribui către alte sectoare, Dragnea a dat din nou dovadă că stă din ce în ce mai prost cu nervii replicând: "E nevoie de avizul lui Iohannis şi pentru viaţă, să înţeleg?!"

La finalul scurtei declaraţii, Dragnea a precizat totuşi că va reveni pentru o conferinţă de presă după întâlnirile cu senatorii şi deputaţii PSD, întâlniri ce se vor finaliza în jurul orei 16.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.