Dan Alexe îl DESFIINȚEAZĂ pe ”jurnalistul” Doru Bușcu: ARGATUL lui Dragnea confundă Comisia UE cu Parlamentul UE! Un ZERO absolut


Dan Alexe îl DESFIINȚEAZĂ pe ”jurnalistul” Doru Bușcu: ARGATUL lui Dragnea confundă Comisia UE cu Parlamentul UE! Un ZERO absolut

Plecând de la confuziile și inepțiile flagrante pe care Doru Bușcu le comite în așa-zisele sale editoriale, scriitorul și jurnalistul Dan Alexe avertizează, pe Facebook, că tot ce scrie redactorul șef al Cațavencii – pe care-l etichetează ”ignorant”, ”plin de sine”, ”argatul lui Dragnea” și ”zero absolut””e lipsit de orice noimă, din moment ce Bușcu confundă Parlamentul UE cu Comisia UE, altfel zis nu are habar despre ce și cine vorbește”.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Dan Alexe.

”Cât de ignorant și plin de sine e Doru Bușcu de la Cațavencii? Atât de ignorant și plin de sine, încât argatul lui Dragnea confundă totul în instituțiile europene, din care nu înțelege nimic. Scrie el: — <Frans Timmermans, președintele Parlamentului European>!... (eroarea este comisă în cel mai recent ”editorial” din Cațavencii – n. red.)  

Frans Timmermans nu are nici cea mai mică legătură cu Parlamentul European, zero absolut, el e mare pește la Comisie, sunt insituții diferite.

Pornind de aici, tot ce scrie Bușcu la comandă ca să-i facă pe plac lui Dragnea e lipsit de orice noimă, din moment ce Bușcu confundă Parlamentul UE cu Comisia UE, altfel zis nu are habar despre ce și cine vorbește.

Dragneo, arunci banii degeaba, Slujbașul lui Mamona, Bușcu, nu cunoaște nici cât un asistent parlamentar”, scrie Dan Alexe.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.