Chirica, AVERTISMENT de foc: Doar dacă Dragnea ajunge la PUȘCĂRIE, PSD și ALDE vor renunța la MUTILAREA Justiției EXCLUSIV


Chirica, AVERTISMENT de foc: Doar dacă Dragnea ajunge la PUȘCĂRIE, PSD și ALDE vor renunța la MUTILAREA Justiției EXCLUSIV

Primarul Iașului – l-am numit pe Mihai Chirica – avertizează, în exclusivitate pentru Podul.ro, că ofensiva concertată a PSD-ALDE la adresa Justiției nu va fi stopată decât în momentul în care infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea va ajunge, finalmente, în spatele gratiilor.

De asemenea, edilul critică în termeni vehemenți guvernarea PSD-ALDE, atrăgând atenția la consecințele economice dezastruoase ale ”regimului PSDragnea”.

Podul.ro vă prezintă declarațiile lui Mihai Chirica.

”Orice român normal privește cu mare îngrijorare efectele economice dezastruoase ale guvernării PSD-ALDE. Prăbușirea ireversibilă a monedei naționale în raport cu moneda europeană este mult mai mult decât un sumbru semnal de alarmă. România se îndreaptă spre momente critice. Toate semnele din economie arată asta. Țara încă nu are buget național pe 2019, fiindcă regimul PSDragnea are cu totul alte obiective decât creșterea nivelului de trai al românilor, iar acele obiective sunt reprobabile. Prioritățile și mizele sunt aceleași ca pe vremea OUG 13: mutilarea Justiției, spălarea și salvarea infractorilor politici dintre care primul pe listă este șeful PSD, Liviu Dragnea.

Guvernul PSD-ALDE este cu mult mai interesat de impunerea unei OUG pe amnistie și grațiere decât de adoptarea bugetului național pe anul în curs. Asta spune multe, foarte multe. Eu cred că ofensiva PSD-ALDE la adresa Justiției nu va înceta până în momentul în care instituțiile abilitate nu îl vor pune la locul lui pe infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea. Șeful PSD forțează nota pentru a-și rezolva gravele probleme din instanță, visând să ajungă nu doar premier, ci și candidat la Cotroceni. Dragnea și slugile lui se folosesc de orice declic din bunul mers al Justiției pentru a impune și pentru a <legitima> mutilarea statului de drept. Această ofensivă concertată nu va fi stopată decât după ce Liviu Dragnea va ajunge în locul pe care îl merită”, a declarat Mihai Chirica, în exclusivitate pentru Podul.ro.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.