Vlad Voiculescu, verdict dur pentru Tudorel Toader: “Este complice la CRIMĂ!”


Vlad Voiculescu, verdict dur pentru Tudorel Toader: “Este complice la CRIMĂ!”

Fostul ministru Vlad Voiculescu l-a criticat în termeni duri pe Tudorel Toader, într-o postare pe pagina personală de Facebook. Astfel, Voiculescu îl acuză pe ministrul Justiției că înțelege exact urmările recursului compensatoriu, iar lucrul acesta îl transformă in “complice la crimă”.

“Am tot auzit cu toții calificative cu rimă pentru Tudorel Toader: Tudorel Slugărel, Gargamel... și altele. Toate sună doar ușor antipatic, toate fac din dumnealui un personaj cel mult greu de înghițit, o slugă a unor infractori dovediți. Domnul rector, domnul profesor doctor, domnul fost judecător al CCR Tudorel Toader nu este însă doar un personaj antipatic. Tudorel Toader este complice la crimă.
Așa cum spune Alexandru, Tudorel Toader este, cel puțin din punct de vedere moral, complice la toate crimele și violurile comise de cei eliberati de el.
Omul ăsta știa ce face!Statisticile au fost mereu foarte clare. Eliberând mii de infractori din închisoare și strâmbând atâtea legi în favoarea infractorilor, Tudorel Toader știa foarte bine ce face. Știa probabil mai bine ce face decât nenorocitul care l-a ucis pe băiatul de 25 de ani aseară.
În ultimii 30 de ani, nu știu dacă a fost vreun român implicat direct sau indirect in atâtea crime așa cum este acest individ, ajuns în funcția de ministru în guvernul infractorilor”, a scris Vlad Voiculescu.

Amintim că, în conformitate cu declarațiile sindicatelor, din 2017 şi până în prezent, peste 13.000 de deţinuţi au fost eliberaţi din Penitenciarele din România înainte de termen, în baza recursului compensatoriu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.