Tenebrele TAXEI pentru sistemul bancar: Dragnea și Vâlcov SUBVENȚIONEAZĂ ”investitori” de la Moscova! Vizita lui Teodorovici în Rusia


Tenebrele TAXEI pentru sistemul bancar: Dragnea și Vâlcov SUBVENȚIONEAZĂ ”investitori” de la Moscova! Vizita lui Teodorovici în Rusia

Controversata taxă pe activele sistemului bancar și plafonarea prețului la gaze au apărut în vârful agendei Guvernului PSD-ALDE chiar după escala ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, la Moscova, ceea ce, avertizează liberalul Florin Cîțu, președintele Comisiei economice din Senat, certifică faptul că Dragnea, Vâlcov, Teodorovici și Tăriceanu ”doresc să transfere datoria publică prietenilor lor de la Moscova și astfel să fim prizonierii lor”.

De asemenea, Cîțu explică de ce taxa pentru sistemul bancar  este ”o taxă cu dedicație pentru <investitorii> din afara României”, susținând că, într-un viitor nu foarte îndepărtat, ”Moscova poate să arunce economia României în criză doar prin vânzarea obligațiunilor”, păpușând diverșii investitori pe care îi controlează.

Slugile Sputnik ș.a.m.d.

Facem precizarea că ”fantele” PSD-ist Eugen Teodorovici este unul dintre ”eroii” promovați de toxica platformă putinistă Sputnik.md, care-l prezintă ca pe un viitor candidat la președinție. Tot propagandiștii Sputnik insistă că Teodorovici i-ar putea urma infractorului dublu condamnat Liviu Dragnea, la șefia PSD. De notat că aplaudacii lui Putin (laolaltă cu trolii rostogoliți în rețelele de socializare) desfășoară un lobby agresiv pentru coaliția PSD-ALDE, întrucât Kremlinul dorește un regim corupt la București, chiar la granița NATO.

Podul.ro vă prezintă acuzațiile senatorului Florin Cîțu:

”Dragnea și Teodorovici dați de gol de <taxa pe activele sistemului bancar>

Taxa pentru sistemul bancar, dar și plafonarea prețului la gaze a apărut imediat după <escala> lui Teodorovici la Moscova.

Este o taxa cu dedicație pentru <investitorii> din afara României. Inclusiv Soros, daca l-ar interesa.

În acest moment taxa se aplică doar băncilor românești – cu capital autohton sau străin.

Dar dacă un investitor de la o bancă de stat (sau privat) din Moscova, Istanbul sau Beijing dorește să cumpere obligațiuni de stat NU plătește această taxă. Este o subvenție pentru aceștia. Asta ca să vedeți cât de patrioți sunt Dragnea, Vâlcov, Teodorovici și Tăriceanu.

Prin această taxă, Dragnea și Teodorovici doresc să transfere datoria publică prietenilor lor de la Moscova și astfel să fim prizonierii lor. Pe viitor Moscova, prin intermediul investitorilor pe care îi controlează, poate să arunce economia României în criză doar prin vânzarea obligațiunilor.

Acest lucru deja se întâmplă. La penultima licitație au cumpărat obligațiunile doar <investitori> străini.

Dragnea, Tăriceanu, Vâlcov și Teodorovici PENALIZEAZĂ sistemul financiar românesc, clienții acestui secor economic și SUBVENȚIONEAZĂ investitorii de stat de la Moscova sau Istanbul.

Groparii economiei se luptă cu străinii doar la televizor, în realitate oferă SUBVENȚII pe care le plătesc consumatorii români.

Să recapitulăm.

1. Taxa pe sistemul bancar o să fie plătită de băncile românești și suportată (!!!) de clienții români.

2. Taxa pe sistemul bancar reprezintă o subvenție pentru <investitorii> străini de la Est.

P.S. Colegii mei au explicat cum plafonarea prețului la gaze este benefică pentru ruși”, scrie Florin Cîțu, pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.