”Cadoul” Gabrielei Firea pentru bucureșteni: RADET oprește căldura în SUTE de blocuri!


”Cadoul” Gabrielei Firea pentru bucureșteni: RADET oprește căldura în SUTE de blocuri!

Consilierul general Ciprian Ciucu (PNL) anunță (pe Facebook) că RADET va opri căldura pentru reparații la avarii în peste 60 de străzi din Capitală, problemele afectând sute de blocuri din Sectoarele 3 și 5.

”Vorba aia cu să-ți faci sanie vara nu a ajuns la Gabriela Firea și la echipa ei.

RADET oprește căldura în MIJLOCUL IERNII, pentru reparații la avarii în peste 60 de străzi din București, Sectoarele 3 și 5! Sute de blocuri sunt afectate. Sute!

Gabriela Firea, primar (cică), administratorul public Chiriță și finul Burghiu de la RADET ar trebui să vină acum în fața bucureștenilor și să prezinte cât au înlocuit astă vară din conductele RADET! Și pe ce au tocat banii bucureștenilor!”, scrie Ciprian Ciucu, pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.