Iohannis, mesaj pentru INFRACTORUL Dragnea: ”România NU se va întoarce la epoca de neagră amintire a partidului-stat!” Despre amnistie și grațiere


Iohannis, mesaj pentru INFRACTORUL Dragnea: ”România NU se va întoarce la epoca de neagră amintire a partidului-stat!” Despre amnistie și grațiere

Președintele Klaus Iohannis șterge pe jos cu Liviu Dragnea și PSD, pe Facebook, cu prilejul postării unui mesaj dedicat comemorării victimelor Revoluției din Decembrie 1989.

Șeful statului îl numește pe Dragnea ”infractor” și dă asigurări că, în pofida deciziei PSD-ALDE vizând impunerea amnistiei și grațierii, ”România nu se va întoarce la epoca de neagră amintire a partidului-stat”. De asemenea, Klaus Iohannis consideră că Liviu Dragnea întinează memoria martirilor Revoluției. Podul.ro vă prezintă acuzațiile președintelui.

”În urmă cu 29 de ani, românii apărau cu propria viață libertatea și democrația. Idealurile Revoluției din Decembrie 1989 stau la baza Constituției noastre, care este garanția supremă că sacrificiul pentru drepturi și libertăți fundamentale nu a fost în zadar. Astăzi, memoria acestor martiri este întinată de încercările disperate ale unor infractori, în frunte cu Liviu Dragnea, de a impune amnistia și grațierea. România nu se va întoarce la epoca de neagră amintire a partidului-stat”, scrie Klaus Iohannis, pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.