Brutele lui Dragnea mânjesc Arcul de Triumf. Piața Victoriei, ultima baricadă a decenței


Brutele lui Dragnea mânjesc Arcul de Triumf. Piața Victoriei, ultima baricadă a decenței

Când brutele cu epoleți care au gazat copii, bătrâni și femei vor defila pe sub Arcul de Triumf, mânjind astfel, ireversibil, întreaga paradă militară dedicată Zilei Naționale, dar și simbolistica aferentă, atât de importantă în aceste vremuri de cumpănă și marasm, să vă amintiți că Liviu Dragnea, Carmen Dan și Viorica Dăncilă nu doar capturează, ci batjocoresc de-a dreptul, laolaltă cu întregul cartel PSD-ALDE, cel mai important eveniment închinat Anului Centenar: comemorarea autentică și decentă a momentului Marii Uniri.

Și nu pot să nu mă-ntreb: ce Unire s-ar putea realiza cu un infractor dublu condamnat și cu instituția de forță care a călcat în picioare, la propriu, sute de oameni nevinovați, în urmă cu nici patru luni?

Ce Unire se poate face în compania vituperantă și amenințătoare a unor (cio)măgari în uniforme, care se gudură și merg în patru labe prin fața unei găști de corupți, deși sunt remunerați din banii noștri?

Ce Unire are nevoie de mercenari cu pulane și de penali cățărați, deopotrivă cu toți agramații și impostorii lor, în cele mai înalte jilțuri ale statului?

După premeditarea măcelului din 10 August, participarea Jandarmeriei (instituție ai cărei șefi sunt puși sub acuzare) la parada militară reprezintă o palmă urzicătoare administrată oricărui cetățean conștient și de bună-credință, un gest toxic care umbrește și prăbușește în derizoriu orice simbolism constructiv al festivității.

Nu în ultimul rând, avem de-a face cu un avertisment agresiv transmis tuturor protestatarilor pașnici care cutează să conteste, în stradă, abuzurile și derapajele regimul Dragnea: ”Vă gazăm, vă călcăm în picioare și vă spargem fețele când vrem noi. Dacă vă mierlim, aia e! Nimeni, dar absolut nimeni nu ne poate trage la răspundere”.

Aceasta fiind România cețoaselor noastre zile și nopți, ce fel de Unire s-ar mai putea face, vreodată, cu bravii urmași ai lui Nicolschi, Teohari Georgescu și Alexandru Drăghici? Fiindcă ”tradiția” Jandarmeriei de a abuza și de a călca pe cap oameni nevinovați de acolo vine, de la Trupele de Securitate. Trupe care apărau dictatori genocidari și vânau rezistența anticomunistă, așa cum, în alte vremuri, JanDanmeria se face zid, capră și preș în fața regimului Dragnea, transformând sute, mii de oameni nevinovați în simple ținte umblătoare.  

Se-ntâmplă în România, la 100 de ani de la Marea Unire. Pentru asta s-a murit între 1945 și 1989?

Nu uitați că-i doare-n ștoacă de Uniunea Europeană, din care riscăm să ne rostogolim pe ușa din dos, ca un măr ciuruit de viermii PSD-ALDE – nu vă mai amintesc eu concluziile recentei rezoluții adoptate de Parlamentul European, le știm cu toții. Doar infractorii politici, lichelele absolute, propagandiștii și îndrăgostiții de Moscova le ignoră.

Fiindcă, în ultimă instanță, spre asta converge ”proiectul de țară” impus de Liviu Dragnea și de tovarășii săi certați cu legea, în plin An Centenar: un surogat de factură iliberală menit izbăvirii tuturor politicienilor corupți, a afaceriștilor de casă și a mogulilor penali (și unii și alții împutreziți din banul public).

La București – indiferent de optica în care ne-am raporta la aceste realități rușinoase și degenerative –, este de-a dreptul imposibil de închipuit un establishment mai pe placul Rusiei lui Putin. Da, despre corupția endemică, abuzurile, impostura generalizată și agenda paralelă a regimului Dragnea este vorba. Despre ofensiva concertată împotriva Justiției și a statului de drept.

Așa că nu plecați pe fentă, fraților: urmează o nouă iarnă a vrajbei noastre – cea decisivă.  

În timp ce mercenarii care au gazat copii, femei și bătrâni mărșăluiesc pe sub minunata boltă a Arcului de Triumf, pe urmele unor mari, mari înaintași, eroi și ctitori de țară, deși nu există nici cel mai infim argument pentru a li se acorda o astfel de cinste (dimpotrivă!), Liviu Dragnea premeditează ticăloșia finală: impunerea tenebroasei OUG vizând amnistia și grațierea – act normativ menit să-l salveze, firește, de spectrele unei apropiate condamnări definitive la închisoare cu executare în Dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman, speță în care teleormăneanul e condamnat, în primă instanță, la 3 ani și 6 luni de bulău.  

Nu vă faceți iluzii caraghioase, nu-i cazul, oameni buni: obliterarea acestui dosar rămâne principalul deziderat urmărit de Dragnea; altminteri, s-ar alege praful de libertatea, averea, cariera și urmașii lui porcari. Având în vedere cursa contracronometru în care e angrenat găzarul nației, mafia PSD e decisă să rezolve impunerea amnistiei și grațierii până la finalul acestui an.

Atenție: ăștia chiar sunt în stare de absolut orice ticăloșie pentru a-și atinge obiectivul! Vă mai amintiți de Ilie Gâzea?

Acestea fiind spuse, dar și pentru că altfel nici nu se poate, vă dau întâlnire pe 1 Decembrie, în Piața Victoriei!

Când brutele PSD își defilează frunțile înguste pe sub Arcul de Triumf, când infractorii politici atacă în haită Justiția și statul de drept, punând sub semnul întrebării viitorul României în Uniunea Europeană, când 90% dintre organismele media (în frunte cu postul public de televiziune) se află sub talpa infractorului Liviu Dragnea, Piața Victoriei rămâne ultima baricadă a cetățenilor conștienți și de bună-credință.

La mulți ani români, la mulți ani România! În Uniunea Europeană și NATO.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.