Testul autenticității politice a AUR-ului:


Testul autenticității politice a AUR-ului:

după ani de zile în care a scris pe poduri că "Basarabia este România", AUR tace acum mâlc legat de decizia epocală de astăzi, când cei de partea cealaltă a Prutului sunt chemați prin referendum/alegeri să spună ”da” proiectului european. 

Până la ultima vlagă: discursul șoșoaiurit este cel mai antinațional cu putință. Confundă cu bună știință planurile, manipulează și deschide ferestre zidite, mimează îngrijorarea și se uită atent, la pândă, cu un ochi la tancurile Moscovei și cu altul la banii UE. 

Motiv/pricină să le atrag atenția fraților slujitori la Altare să lase mai moale cu sprijinul în favoarea unor circari, a unor "naționaliști" fără Patrie. Da, despre asta este vorba: nu aparții, dar vrei să conduci. Biserica nu trebuie anexată extrem.

La Bihor, cu Neamțu în frunte, sau în alte locuri: AUR nu este nici soluția și nici măcar expresia concurenței democratice. Este un accident dat drept anti-sistemic, dar care, în subteran, are cele mai multe legături cu sistemul contestat la suprafață. 

O farsă. 

Doxa!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.