Deputata Ana Predescu și-a dat demisia din AUR și spulberă șandramaua lui George Simion: "Cea mai mare farsă și hoție din istoria recentă a României!" / "L-am întrebat pe Simion cum va conduce România dacă va fi ales. Răspunsul lui a fost «prin totalitarism»"


Deputata Ana Predescu și-a dat demisia din AUR și spulberă șandramaua lui George Simion: "Cea mai mare farsă și hoție din istoria recentă a României!" / "L-am întrebat pe Simion cum va conduce România dacă va fi ales. Răspunsul lui a fost «prin totalitarism»"

Deputata Ana Loredana Predescu, propulsată în Parlament, în anul 2020, pe listele partidului PUSL, ajunsă într-un final în AUR, după ce s-a perindat la un moment dat și prin PSD, a demisionat în cursul zilei de luni, 2 septembrie, din Alianța pentru Unirea Românilor. La momentul demisiei, Ana Predescu a lansat o serie de critici aspre la adresa partidului condus de George Simion, a informat publicația BZB

"După Caritas, AUR este cea mai mare farsă şi hoţie din istoria recentă a României!", a afirmat deputata Ana Predescu, care în luna iunie a candidat la alegerile locale din partea AUR la șefia Consiliului Județean Brașov, context în care a lansat ieri o serie de reproșuri la adresa conducerii centrale a partidului. 

"Si eu, la fel ca mulţi cetăţeni şi colegi parlamentari de bună credinţă am crezut în construcţia AUR, am adus rezultate în alegerile locale, dar în AUR nu este despre voturi, rezultate sau construcţie politică. Fără structură de partid, nenumărate sabotaje şi «meciul vândut» ca în tot restul ţării, 20 de mii de braşoveni mi-au acordat votul de încredere pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov. Din păcate, George Simion şi conducerea partidului nu au nicio legătură cu nimic din ceea ce înseamnă interesul românilor şi al României, singurul lor stăpân fiind banul. Este regretabil că astfel de golani, precum George Simion, ajung nu doar să facă parte din Parlamentul României, ci îndrăznesc să candideze la Preşedinţia României şi mai mult de atât, să profite de situaţia grea în care se află mulţi români cărora le vinde iluzii", a spus Ana Predescu.

Continuând să arunce cu săgeți în special către președintele AUR, George Simion, Ana Predescu și-a exprimat speranţa că poporul român îl va umili pe acesta la alegerile prezidențiale, așa cum "Parlamentul şi proprii membri de partid l-au umilit luni (2 septembrie - n.red.), acordându-i doar 24 de voturi pentru Preşedinţia Camerei Deputaţilor". 

Deputata a mai precizat că, în opinia ei, George Simion ar trebui să fie de îndată dat afară din AUR, reclamând, printre altele, că acesta are porniri totalitare. 

"La venirea mea în AUR, în luna decembrie anul trecut, după insistenţele de doi ani ale lui George Simion, l-am întrebat cum va conduce România dacă va fi ales. Răspunsul lui a fost «prin totalitarism», exact aşa cum îşi conduce şi partidul. Sper ca AUR să rămână doar o filă neagră în istoria politicii româneşti, iar George Simion singurul preşedinte care a vândut partidul şi interesele românilor la tarabă! Primul care ar trebui dat afară din AUR este chiar George Simion!”, a mai spus deputatul de Braşov. Cât despre aceasta, surse neconfirmate arătau în campanie că 60.000 – 100.000 de euro ar fi cotizat la Simion ca să-i dea Braşovul", a conchis Ana Predescu. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.