Pentru ce ar trebui sărbătorit av0rt0nul sovietic numit R.Moldova?!


Pentru ce ar trebui sărbătorit av0rt0nul sovietic numit R.Moldova?!

Dați-mi un motiv să felicit succesoarea legală a rssm-ului născut din relația dintre criminalii secolului XX! 

Pentru independența de a avea trupe străine pe teritoriul propriu? Pentru “succesele” care au transformat-o într-o calamitate economică, politică, socială, militară, un stat parazit care nici nu poate visa ca cetățenii proprii să trăiască omenește fără pomenile altora sau fără să fugă de acolo? 

Pentru ticăloșia cu care urătorii strâmbi și îngălați o numesc Moldova, deși provincia istorică deținătoare de drept a acestei onomastici este fondatoare a României? Pentru că a spune “român”, “românesc” în stânga Prutului este un act de curaj?

Cred că glumiți! Pentru ce ar trebui urat și sărbătorit avortonul ăsta sovietic? Nu înțeleg.

Tot ce pot eu să le urez românilor basarabeni, și nu doar lor, și nu doar azi, este să scape cât mai curând de blestemul existenței acestui hemoroid geopolitic, republica impostoare de lângă Moldova, și să revină acasă, în România!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.