Meciul Generației de Aur și generația de azi


Meciul Generației de Aur și generația de azi

Meciul de adio al Generației de Aur a fost și despre muncă, loialitate pentru sport, dăruire, disciplină, respect pentru tricolor și imn. Copiii României au nevoie de astfel de modele. Sportul a salvat mulți copii din sărăcie, de la a ajunge infractori, de la chin. Sportul a disciplinat generații întregi. Sportul a unit o țară. Politicienii ultimilor ani au dezbinat-o, iar de câțiva ani o distrug accelerat.

Dacă golanii care conduc nu ar batjocori și sportul, dar și școala românească poate că și copiii de azi ar avea o altă șansă decât droguri și violență. De câțiva ani buni, sportul e terfelit, iar școala e distrusă cu o ură care parcă vrea să distrugă cu totul generațiile astea de copii. 

Să te emoționeze imnul, să respecți tricolorul, să ai credință, să faci un sport, să te ții de școală, să ai modestie, să ai disciplină ... nu e nicio rușine. Asta e lecția care trebuie predată copiilor. Școala românească pe care toți vor să o reformeze și prin care am trecut toți nu a omorât pe nimeni, dar școala asta de azi omoară și destine, dar și la propriu. Violența, drogurile, abuzurile sexuale din școli omoară inimile, mințile și viitorul acestor copii. 

Țările puternice investesc în sport, țările puternice investesc în educație, țările puternice au industrii puternice, țările puternice au oameni politici, nu papițoi de carton care sunt disperați după combinații mărunte. 

 

 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.