O culme a mizeriei: AUR îi scoate la mezat și îi pune în ștreang pe Sfinții Închisorilor. Avertismentul scriitorului și etnologului Gheorghiță Ciocioi. O izbândă peste ani a FSN-ului


O culme a mizeriei: AUR îi scoate la mezat și îi pune în ștreang pe Sfinții Închisorilor. Avertismentul scriitorului și etnologului Gheorghiță Ciocioi. O izbândă peste ani a FSN-ului

Doctor în filologie, scriitor, etnolog, publicist și traducător, Gheorghiță Ciocioi avertizează, pe Facebook, maniera de-a dreptul scabroasă în care AUR îi scoate la mezat și îi pune în ștreang pe Sfinții Închisorilor, folosind meschin și populist memoria memoria martirilor și eroilor din temnițele comuniste, încercând astfel să sporească scorul electoral al gupării rusofile. 

Vă prezentăm comentariile lui Gheorghiță Ciocioi:   

”Trăim sub conducerea înțeleaptă a FSN-ului profund

După trecerea la cele veșnice a seniorului Coposu a devenit limpede pentru toată lumea că în România nu poate fi vorba de o clasă politică în adevăratul sens al cuvântului. ‹Noi› și ‹ai noștri› - ordin pe unitate.

Asistăm astăzi la scenariul de pe urmă al năruirii speranțelor nu puținor români: scoaterea la mezat și punerea în ștreang a Sfinților închisorilor. Prin AUR. FSN-ul și-a gestionat abil această aleasă izbândă”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.