Oficialii ruși se dau de ceasul morții să blameze Kyivul și aliații săi occidentali pentru atacul de la Crocus. Aberațiile lui Peskov


  • ACP
  • Mar 28, 2024 12:29
  • 797
Oficialii ruși se dau de ceasul morții să blameze Kyivul și aliații săi occidentali pentru atacul de la Crocus. Aberațiile lui Peskov

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov a spus, într-un interviu acordat cotidianului rus Izvestia, că pare ciudat faptul că Washingtonul vorbește despre o singură versiune a atentatului de la Crocus City Hall. Moscova ar considera că Washingtonul încearcă astfel să mute atenția în altă direcție, atunci când indică gruparea teroristă Daesh/ISIS ca singură vinovată de atacul terorist de săptămâna trecută.

"Acest lucru, desigur, arată că vor să mute atenția către altceva", a fabulat Peskov, îndemnând apoi pe toată lumea să aibă răbdare și să aștepte rezultatele oficiale ale anchetei. De asemenea, Peskov a menționat că până acum nimeni nu a prezentat versiuni oficiale privind atacul.

"Serviciile speciale lucrează pentru a susține versiunile existente și se concentrează pe una fundamentată", a mai spus Peskov. 

Moscova încearcă să învinuiască Kyivul și aliații săi occidentali pentru atacul terorist de pe 22 martie, în care au fost uciși cel puțin 140 de oameni și peste 360 au fost răniți. (sursa: AICI)

CITIȚI ȘI: Teroarea are chip rusesc! USCC prezintă datele care relevă că însăși Moscova a alimentat terorismul global ani în șir, susținând inclusiv gruparea ISIS. ISIS este o grupare teroristă, dar Rusia ce e? Motivele pentru care Kremlinului îi convine că a avut loc atacul terorist de la Crocus

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.