VIDEO. Mădălin Hodor nu a apărat degeaba PNL! A venit răsplata! „Brătienii” l-au făcut șef la CNSAS pe controversatul istoric recrutat de SRI care a apărat furibund plagiatele lui Bode și Ciucă, înjurând jurnaliști și victime ale fostei Securități


VIDEO. Mădălin Hodor nu a apărat degeaba PNL! A venit răsplata! „Brătienii” l-au făcut șef la CNSAS pe controversatul istoric recrutat de SRI care a apărat furibund plagiatele lui Bode și Ciucă, înjurând jurnaliști și victime ale fostei Securități

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a aprobat, marţi, numirea a zece membri în Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii.

Potrivit Agerpres, aceștia sunt: Sorin Mărgărit (propus de Preşedinţie), Constantin Buchet (propus de premier, a primit un nou mandat), Andreea Oana Grigorescu (propusă de grupurile parlamentare ale PSD), Florin Homorean (grupurile PSD), Cătălin Boris Precul (grupurile PSD, a primit încă un mandat), Mădălin Hodor (propus de grupurile PNL), Germina Nagâţ (propusă de USR, primeşte încă un mandat), Adrian Petcu (propus de grupurile AUR), Ladislau Antoniu Csendes (propus de grupurile UDMR, primeşte încă un mandat), arată Agerpres

Mandatele lor sunt de şase ani şi încep pe data de 29 martie.

Jurnalistul Răzvan Gheorghe, care de-a lungul timpului l-a criticat dur pe Mădălin Hodor – mai ales pentru expresiile descalificante folosite la adresa victimelor „Experimentului Pitești”, așa-zisul istoric afirmând că acesta nici măcar nu a avut loc și nu a fost gestionat de Securitate, fiind mai degrabă o umilitoare luptă pentru o gamelă cu mâncare între legionari – comentează numirea istoricului, arătând impostura fanaticului susținător al PNL care și-a primit, în sfârșit, răsplata pentru propaganda diseminată agresiv în spațiul public (individul este un postac fervent pe Facebook și are și un canal de Youtube unde se produce în podcasturi):

„E vorba de băiatul ăla de îi tot înjură pe studenții torturați la Pitești. Și pe partizanii anticomuniști din munți. “Cacati cu ochi”, așa i-a numit pe “piteșteni”, care vor fi fost elitele studențimii române. În cârdășie cu Demetriade, Hodor insistă ca nu Securitatea a inițiat, organizat și coordonat așa-numitul Experiment Pitești, ci “legionarii”., cică la ordin extern (de parcă așa ceva ar fi fost posibil). Ei bine, aceasta e chiar teza mizerabilă și caraghios de mincinoasă a Securității. 

Și-apoi, veșnic bugetivorul Hodor e angajat al SRI. E omul care se gudură printre nadragii noii Securități.

De ce susține “partidul Bratienilor” un astfel de ins? Pentru ca Iohannis și fratii-bomba Muraru, cărora Hodor le da like-uri chiar și atunci când postează tancuri rusești și veterani ruși de război, pentru a-i comemora pe veteranii… romani. 

Hodor nu e doar un angajat al SRI, ci e și un extremist de stânga. Odinioară îndemna la fătarea unui nou partiduleț de stânga, vaicarindu-se, pe FB, ca în Ro n-ar exista “stânga adevărată”. De când susține PNL falsificatori securistoizi ai istoriei? Și extremiști de stânga? Băi, “partidu’ Bratienilor”, băi…

Acum înțelegeți limbile pe care Hodor i le-a tot administrat, cu nesaț provincial, lui Iohannis? Înțelegeți de ce acest ins suge PNL ca pe acadea? Cum i-a scuipat el pe “oamenii frumoși și liberi” de la USR, când a văzut ca de acolo nu-i iesea nimic… Iata prețul acestui breloc ce se reproduce pe banii noștri. Sustinerea PNL la CNSA. Doamne, ce infecție de partid!”.

Podul a atras adesea atenția asupra numeroaselor derapaje publice incalificabile ale acestui arivist care a ajuns chiar să conteste munca de investigații a Emiliei Șercan atunci când aceasta i-a demascat drept plagiatori pe liberalii Lucian Bode și Nicolae Ciucă. Mai mult, i-a înjurat explicit, în spațiul public, pe jurnaliștii de la G4Media când publicația a criticat o emisiune a TVR în care Securitate criminală era prezentată cosmetizat. 

De altfel, publicația noastră atrăgea atenția încă din 2021 că Hodor are o serie de ieșiri furibunde în favoarea puterii - după ce o vreme a pupat USR, enervându-se că răsplata a întârziat sau probabil nu ar fi venit niciodată - cu un scop atent urmărit!

PODUL (noiembrie 2021): De ce i-a ridicat osanale Mădălin Hodor lui Florin Cîțu, când acest dezastruos se reproducea ca premier? De ce nu mai prididește Hodor să se gudure pe lângă președintele Klaus Iohannis?, pe care-l laudă și-l spală ca la Nufărul, insistând că personajul de la Cotroceni ar fi nevoit să accepte noul USL, deși șeful statul e chiar inițiatorul, patronul absolut și nașul acestei înhăitări. Răspunsul e simplu: Mădălin Hodor se visează viitor șef al Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS). Știe prea bine că, în următorii ani, n-ar putea fi parașutat acolo decât cu voia lui Iohannis și a conducerii PNL. Funcție babană la stat, imagine și bani publici, astea sunt obiectivele lui Hodor. Detalii AICI

Lăsăm mai jos niște linkuri cu ieșirile scandaloase ale lui Hodor, toate indicând indubitabil că individul servea slugarnic PNL, SRI și pe Klaus Iohannis pentru a fi propulsat în ierarhia CNSAS.

1. Iar s-a apucat bugetarul SRI Mădălin Hodor să țină lecții de istorie, lăudând logica și deșteptăciunea „Securității” și persiflându-i pe cei care critică sinistra decizie a ÎCCJ în speța disidentului ucis Gheorghe Ursu / Replică: „Istoricii comunismului nu înjură victimele comunismului, ci le intervievează și le documentează persecuțiile”

2. Ghici cine l-a apărat frenetic pe dr. Bode de detractori? Profesorii Mădălin Hodor și Mihai Demetriade de la Academia SRI, condusă de rectorul care a coordonat teza de doctorat a ministrului Lucian Bode

3. Istoricul Mădălin Hodor atacă securistic credibilitatea Emiliei Șercan. I se alătură și istoricul Adrian Cioroianu, șeful bibliotecii care nu are cartea doctorului Lucian Bode, deși o are

4. Mădălin Hodor, cercetător CNSAS, îi înjură „de morți” pe jurnaliștii de la G4Media și acuză redacția de „Securism”, furios că au criticat o emisiune a TVR în care Securitatea era prezentată drept instituție patriotică / Un alt jurnalist îl desființează pe mitocan, demonstrând punctual că „are o agresivitate fără cauză care ţi-arată că e şi scrântit”

5. Aplaudac profesionist al vechii și noii Securități, bugetivorul Hodor spală serviciile secrete și se gudură pe lângă Iohannis. Individul insistă că pachetul de legi privind securitatea națională NU ar exista și acuză G4media că ar face o ”diversiune”

6. Piteștiul de după Pitești

7. De ce se gudură Mădălin Hodor pe lângă Iohannis și Cîțu: se visează șef la CNSAS, după ce i-a înjurat și batjocorit pe studenții anticomuniști torturați la Pitești. Gașca termitelor

8. Opt foști deținuți politic solicită demiterea istoricilor Hodor și Demetriade din cadrul CNSAS: relativizează genocidul comunist, preiau teoriile Securității și înjură victimele Experimentului Pitești!

G4Media: „Mădălin Hodor este același personaj care a înjurat redactorii G4media, numindu-i ”jegoși” și ”lăutari”, în urma publicării unui articol – semnat de jurnalista Andreea Pavel – referitor la derapajele unei emisiuni difuzate de TVR în care vechea securitate era pur și simplu spălată. G4media semnala că în cadrul emisiunii respective se vorbea despre ”șansa femeilor” de a intra în sistemul securității, iar vechii securiști erau prezentați ca fiind persoane oneste, oameni ”absolut minunați, cu greutăți”. Detalii AICI. Consiliul Național al Audioviziualului a sancționat cu somație TVR pentru emisiunea semnalată de G4Media.

Hodor, din postură de istoric CNSAS, a intervenit pentru a apăra emisiunea de la TVR. El  nu au comentat conținutul emisiunii, dar i-a înjurat pe jurnaliștii G4Media, făcând același tip de afirmații care au scandalizat familiile victimelor Experimentului de la Pitești, în 2019. Mădălin Hodor a spus despre victime că sunt ”căcați cu ochi care se torturau între ei pentru un blid în plus”. Detalii AICI

Cu puțin timp înainte de a fi numit șef la CNSAS, Hodor l-a „pupat” apăsat și pe „Tianu” Burduja, liderul PNL București, care spera să fie desemnat candidatul USL la Primăria Capitalei:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.