Partizanul Ion Gavrilă Ogoranu, notificat de Inspectoratul Școlar al Municipiului București. E îndemnat să se adreseze Prefecturii


Partizanul Ion Gavrilă Ogoranu, notificat de Inspectoratul Școlar al Municipiului București. E îndemnat să se adreseze Prefecturii

Înțeleg că inspectorul general al Inspectoratului Școlar al Municipiului București i-a trimis o adresă oficială lui Ion Gavrilă Ogoranu în care îl îndeamnă să se adreseze Prefecturii (detalii AICI).

Vă mărturisesc că pe mine unul chestia asta nu mă miră. După numerologie și chiromanție devenea cu necesitate (cum ar fi zis nenea Iancu) ca inspectoratele școlare să se apuce de spiritism. Pur și simplu nu cred că putea fi evitat spiritismul – iar lucrurile nu se vor opri aici, nimeni nu poate sta în calea progresului și evoluției. 

Avem nevoie de profesori de geografie care să descopere că pământul e plat, profesori de biologie care să se ocupe de frenologie, profesori de chimie care să predea transmutația metalelor – și ăsta ar fi doar începutul.

Ca opinie personală, cred că dacă tot s-au apucat de spiritism pe la inspectoratele școlare ar fi o idee bună să ia legătura cu Spiru Haret, nu are ce să le strice, ba chiar dimpotrivă. Și să vă spun ce ar fi cu adevărat surprinzător: ca Prefectura să primească o petiție semnată de Ion Gavrilă Ogoranu în care să fie menționată adresa Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.