"Măgarii" care n-au eliminat pensiile speciale


"Măgarii" care n-au eliminat pensiile speciale

Foarte nervos domnul Ciolacu în weekend, nervos că niște "măgari" vorbesc toată ziua pe la televizor că nu sunt bani de pensii. Dar nu ne-a zis nimic domnul Ciolacu despre măgarii care n-au eliminat pensiile speciale. De fapt, n-a zis nimic despre măgarii care au reintrodus pensiile speciale în România (pe vremea lui Ponta), nimic despre măgarii care au mărit numărul pensiilor speciale (inclusiv în faimoasa guvernare Nicu - Marcel). Niște măgari care au activat în timpul guvernărilor PSD și acum împreună cu PNL. 

Știe cumva domnul Ciolacu cine-s, domne, măgarii ăștia care au făcut posibil să plătim 1% din PIB pentru pensii speciale și să dăm doar 2% la educație? Știe cineva cine sunt măgarii care au făcut posibil ca bunicii României, cei care au construit țara, cum zice domnul Ciolacu, au pensii de 1.000 lei, de 2.000 lei, iar pensionarii speciali au pensii de 10.000 lei, 20.000 lei, 30.000 lei? Cine sunt domnule Ciolacu, măgarii?  

Coaliția asta a dvs. cu lașii de la PNL face doar măgării! Măgării față de pensionari, măgării față de elevi, măgării față de firmele românești.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.