AUR, huliganismul și politica de mahala


AUR, huliganismul și politica de mahala

Scandalagiul Georgică Simion a rămas la huliganismul primitiv de Kremlin, la politica de portavoce, de maidan. Toată mahalaua pe care a dus-o AUR în Parlament a servit perfect disperării PSD-PNL. Pentru că PSD, dar mai ales PNL îi hrănesc pe AUR și Șoșoacă cu un singur obiectiv: să ne vândă pericolul extremismului, să inducă frică oamenilor, să ne explice cum doar ei pot să învingă maidanul pe care singuri l-au creat în 2020. Ultimii 4-5 ani cu Iohannis au fost bazați doar pe haos și inducerea fricii către populație. AUR a fost experimentul lor care a scăpat de sub control. Le-a ieșit un aur fake, însă. Sunt multe state europene unde avem partide extremiste în ascensiune, dar acolo vorbim de lideri puternici, de partide reale, nu de laborator, nu de dezordinea AUR și de un scandalagiu ca Simion urcat pe statui, cu portavocea, forțând ușile instituțiilor, mai nou speriat de voturile lui Șoșoacă pe care el a dus-o în Parlament.  

Zicea Dâncu, unul pe care marele Iohannis l-a pus min. Apărării într-un stat NATO, la un moment dat că AUR trebuie ajutat să devină frecventabil. Asta în vremea când personaje pro-ruse erau tot ce promova AUR, cu admiratorul lui Putin, Călin Georgescu, cap de afiș. Când a început războiul, AUR a încercat să mai îndoaie cu puțină apă discursul pro-rus, propaganda copy-paste. Au rămas, însă, atacurile în rafală la Basarabia. Acum, peneliștii lucrează de zor la această spălare a aur, oricât ne-ar recita Klaus când nu e în vacanță despre populism, extremism bla bla.  

PSD și PNL sunt vinovații pentru toată mahalaua asta aurită. Chiar dacă Ciolacu acum e exasperat de ei, în vreme ce PNL le dă combustibil din umbră. România nu are nevoie de politica de maidan.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.