VIDEO George Simion, alungat și de la protestul din zona portului Constanța: "Tai-o cu hoții tăi!". Ce spune un protestatar despre președintele AUR: "E un parlamentar care nu caută decât scandal, să instige lumea"


VIDEO George Simion, alungat și de la protestul din zona portului Constanța: "Tai-o cu hoții tăi!". Ce spune un protestatar despre președintele AUR: "E un parlamentar care nu caută decât scandal, să instige lumea"

Cândva fervent și frecvent organizator de proteste, președintele AUR George Simion întâmpină de ceva vreme probleme atunci când își face apariția la acțiuni de protest. După ce a fost huiduit în urmă cu câteva zile la protestul fermierilor și transportatorilor desfășurat în Chiajna, Simion a avut parte astăzi de un tratament similar din partea protestatarilor care manifestau în zona Portului Constanța, fiind chiar alungat de unul dintre aceștia. 

CITIȚI ȘI: George Simion, huiduit la protestul transportatorilor și fermierilor. Ioana Constantin: "Bravo! Simion, jos labele de pe proteste!"

Protestatar: Vă rog frumos să vă duceți înapoi la București! 

George Simion: Așa...

Protestatar: Asta vă rog! La revedere! Nu aveți ce căuta în Constanța! Acolo la hoții voștri să vă duceți! Ce te uiți la mine așa cu ochii ăia beliți? Hai, tai-o! Tai-o cu hoții tăi! 

Vedeți video-ul publicat de ziuaconstanta.ro



Întrebat de reporteri cu privire la atitudinea sa față de George Simion, protestatarul a explicat că președintele AUR nu are în vedere să soluționeze problemele cetățenilor, ci "e un parlamentar care nu caută decât scandal, să instige lumea, să iasă violențe, pentru că el așa știe să-și facă campanie, prin violență".

Reporter: Nu-l doriți lângă dvs.?

Protestatar: Niciodată! Niciun politician nu vrem aici! N-am ieșit pentru politic! Eu nu știu ce e aia politică. Știu ce e aia dreptate. Atât! 

Reporter: Cum vi se pare faptul că a venit aici?

Protestatar: O țigăneală! Așa mi se pare. Asta caută, țigăneală, hoție... Ce credeți că caută Simion? 

Reporter: Voturi? 

Protestatar: Normal! Voturi. De la cine? De la mulțime. 

Reporter: Tot ei și-au însușit protestul...

Protestatar: Absolut toate! Și în București la fel că "domne', că noi i-am adus". Pe cine ai adus tu, mă, frate că noi murim de foame în casă?! Ei ce fac? Stau la București. Uite cu ce mașină a venit. Filmați-i mașina Porsche Cayenne. Păi câți din România își permit Porsche Cayenne, motor de 3000? Numai asigurarea e 40 de milioane (lei vechi - n.red.). Noi nu ne permitem. Să se ducă la el acolo la București! 

Reporter: El spune că a venit să vorbească cu dvs., să vă asculte doleanțele și să le transmită mai departe. 

Protestatar: La el nu avem doleanțe. Să le audă domnul Ciolacu! Acolo în Parlament trebuie să ajungă doleanțele noastre. 

Reporter: Și el este parlamentar. 

Protestatar: El e un parlamentar care nu caută decât scandal, să instige lumea, să iasă violențe, pentru că el așa știe să-și facă campanie, prin violență. 

Reporter: Și domnul Ciolacu credeți că vă aude de câteva zile? 

Protestatar: Nu. 

Reporter: Cât aveți de gând să mai protestați? 

Protestatar: Până la anul, până se rezolvă ceva. 

Vedeți video: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.