Bolșevicii din PSD iubesc Moscova, dar n-au curaj să-i facă propagandă. Așa că au inventat AUR


Bolșevicii din PSD iubesc Moscova, dar n-au curaj să-i facă propagandă. Așa că au inventat AUR

AUR este aripa pro-rusă a PSD. Aș spune că acolo sunt pesediștii „cinstiți”, care își asumă să arate deschis că fac jocul Moscovei. PSD acționează exact ca teroriștii Hamas: au o aripă „militară”, care ucide și violează, și o aripă „politică”, pentru a păcăli occidentalii naivi, cărora li se spune că vor să negocieze și sunt pregătiți să facă pace. 

AUR există pentru că așa a vrut PSD. AUR a explodat în sondaje fiindcă a fost susținut puternic de PSD.

Dovada?

Zi de zi, așa-zisul lider AUR, George Simion, se plimbă pe la televiziunile mogulilor corupți care controlează Antena 3 (postul turnătorului Dan Voiculescu) și RTV, televiziunea fugarului PSD Sebastian Ghiță. În realitate, acest domn este ținut într-o lesă ceva mai lungă: are voie la TV atâta vreme cât atacă guvernarea doar pe subiecte care nu generează pierderi electorale pentru Ciuma Roșie. 

Sondajele sunt atent manipulate astfel încât să pară că AUR este magnet pentru votul nemulțumiților. Personal, cred că aceste sondaje sunt falsificate. 

Dar de ce PSD are nevoie de AUR?

– În primul rând, AUR și Simion fură, din păcate, voturile opoziției democratice, de dreapta. Mulți oameni nemulțumiți de dezastrul guvernării Iohannis - Ciuma Roșie vor să voteze cu Simion și Șoșoacă, deși aceștia nu au absolut nici o soluție. Și sunt ferm convins că, dacă vor ajunge la putere, vor jefui exact precum Ciuma Roșie.

– AUR și Simion fac PSD-ul și pe Ciolacu să pară „frecventabili”. De aceea, visul lui Ciolacu este să ajungă în turul II cu George Simion.

– AUR trimite către Moscova semnalele pe care PSD (încă) nu are curaj să le facă publice: vor să blocheze extinderea forțelor NATO în România (a se vedea votul la înființarea unui comandament NATO la Târgu Mureș), vor să taie ajutorul acordat Ucrainei și ajută, indirect, forțele pro-ruse de la Chișinău. Ciolacu însuși s-a dovedit a fi un aliat al unor politruci corupți din Republica Moldova, dar, când faptele sale au devenit publice, a făcut un pas înapoi. 

De ce insist pe tema AUR/ George Simion, deși mulți spun că soluția ar fi să-i ignorăm? Din păcate, nu se poate, fiindcă ei au în spate uriașul aparat de propagandă al PSD. Așa reușesc să fure acești impostori din electoratul dreptei adevărate, cu credința în suflet, cu valori de dreapta și orientat politic spre lumea civilizată și democratică, nu spre barbarii din Est. 

Eu scriu, dar este, până la urmă, datoria politicienilor de dreapta să-l dea jos de pe soclu pe acest impostor. Este greu, fiindcă e susținut de bolșevicii din PSD și de mașinăria de dezinformare a Moscovei? Da, este greu, dar nu imposibil. O voi tot scrie în lunile viitoare: în Argentina, un lider de dreapta adevărat, Javier Milei, a câștigat alegerile detașat, în condiții la fel de ostile ca-n România. Să nu ne mai văicărim, deci, fiindcă se poate! 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.