Cristian Bădiliță formulează marele banc al momentului: Iohannis, instigatorul de fapt al achiziționării excedentului de vaccinuri anti-Covid, și-a dat acordul pentru judecarea... executanților săi


Cristian Bădiliță formulează marele banc al momentului: Iohannis, instigatorul de fapt al achiziționării excedentului de vaccinuri anti-Covid, și-a dat acordul pentru judecarea... executanților săi

Scriitor, traducător și teolog, Cristian Bădiliță punctează, pe Facebook, un adevăr irefutabil despre care se tace asurzitor în multe zone ale presei: președintele Klaus Iohannis a fost marele instigator al achiziționării excedentului de vaccinuri anti-Covid, prejudiciind România, împreună cu executanții săi (pe care acum îi dă ”în primire”), cu cel puțin 1 miliard de euro, dar iată că procurorii nu-l deranjează cu nimic pe turistul de la Cotroceni.  

Vă prezentăm comentariile lui Cristian Bădiliță: 

”Bancurile zilei: iohannis, instigatorul de fapt al achiziționării excedentului de vaccinuri în anul covid, și-a dat acordul pentru judecarea... executanților săi (nici usturoi, nici arsuri la stomac); ciolacu sponsorizează producătorii de analfabeți pe criterii de... performanță: cine produce mai mulți analfabeți anual va avea creștere salarială; iar banditul de la kremlin anunță (stupoare!) că... va candida la alegerile prezidențiale din Banditistan în 2024. Sigur e că va candida. Mai puțin sigur e dacă va supraviețui pînă atunci. Oricum, rușii îl vor vota și în postura de moaște KGB. Precedent există. Lenin conduce turma, din congelator, de aproape un secol”.

(Sursa foto deschidere: Agerpres)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.