Site-ul cetateanul.net îi face o destrăbălată campanie electorală agentului FSB-ist Ivan Ceban, primarul Chișinăului. Cât a plătit rusofilul pentru acest ajutor fățiș? Cine din PSD v-a făcut legătura cu agentul FSB? Există un contract, sau ați fost plătiți cu punga (kuliokul)?


Site-ul cetateanul.net îi face o destrăbălată campanie electorală agentului FSB-ist Ivan Ceban, primarul Chișinăului. Cât a plătit rusofilul pentru acest ajutor fățiș? Cine din PSD v-a făcut legătura cu agentul FSB? Există un contract, sau ați fost plătiți cu punga (kuliokul)?

Ivan Ceban este principalul pion politic al Rusiei în politica din stânga Prutului. Individul e consiliat de FSB (există probe / foto în acest sens). 

Mai mult – numele lui Ceban se află pe lista sancțiunilor SUA, împreună cu partidulețul său MAN (o făcătură 100% rusească). Anul trecut, întrebat despre această situație, ambasadorul SUA la Chișinău – Kent Logsdon – a punctat: ”Nu e vorba de partid, ci de un agent FSB activ aici”. Pentru că asta e Ivan Ceban, primarul românofob al Chișinăului. 

(Ivan Ceban și Igor Dodon la una dintre numeroasele provocări rusești organizate la Chișinău, în Basarabia noastră)

Și cine din România se pretează să-i facă pe față campanie electorală unui agent al FSB, cu doar 3 săptămâni înaintea alegerilor locale din R.Moldova? Site-ulețul cetateanul.net, sub semnătura lui Cătălin Antohe, care-i ridică osanale lui Ivan mai ceva ca la Scînteia, prezentându-l drept primarul ”revoluționar”, care, cică, ar fi schimbat la față Chișinăul, la modul ”uluitor”, transformându-l într-o ”capitală europeană”. Dacă citești ce debitează Antohe, ai impresia că la Chișinău e Paris, Viena, Las Vegas sau Miami. 

Câți bani v-a dat Ivan Ceban pentru mizeria asta de proporții? Cine din PSD v-a făcut legătura cu agentul FSB? Există un contract, sau ați fost îndopați cu punga (kuliokul)? 

Nu de alta, dar împuțiciunea iscălită de Antohe e un exemplu indubitabil de propagandă FSB-istă. În cea mai purulentă formă. La Podul.ro și Podul.md depunem eforturi însumate, de luni de zile, pentru a susține o campanie anti-Ceban, realizând investigații și dezvăluiri ce demonstrează dezastrul de proporții pe care îl girează la Chișinău acest infractor al Kremlinului (detalii AICI, AICI, AICI, AICI, AICI și AICI). Avem și content video în sensul ăsta – unul de calitate, care presupune implicare, timp și resurse. Depunem eforturi pentru a avea cu ce să ne sponsorizăm articolele. Și după toate astea, apar papițoii Rusiei din România, care cică-s ”jurnaliști”, măi nene, și se apucă să-l pupe-n kur pe agentul FSB, împroșcând toate minciunile posibile. Cine a plătit mizeria asta, băi nehaliților? Ăsta e ”jurnalism”? Neagră pâine mai mâncați. 

Amintesc că Ivan Ceban e un românofob vechi și virulent - o simplă căutare pe Google vă certifică asta. Împreună cu Dodon și fostul premier Chicu, Ceban e FSB-istul care s-a asigurat că ajutoarele trimise de România vor ajunge sub podul de la Telecentru, într-o suburbie întunecată. Când rebutul Vlad Bătrîncea a rupt în plen harta României Mari, Ceban l-a aplaudat la scenă deschisă. Întreaga sa viață a lucrat împotriva României și a românilor, chiar dacă, în ultimii ani, serviciile secrete rusești încearcă să-l travestească în ”pro-european”. La fel cum face și Cătălin Antohe de la cetateanul.net. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.