Va vorbi Zelenski în Parlamentul României? Ramona Strugariu cere evacuarea AUR din plen: "În România nu decide Putin!". Mesaj către PNL și PSD: "Primiți un lider al lumii cum se cuvine!"


Va vorbi Zelenski în Parlamentul României? Ramona Strugariu cere evacuarea AUR din plen: "În România nu decide Putin!". Mesaj către PNL și PSD: "Primiți un lider al lumii cum se cuvine!"

Din pricina haosului pe care AUR și senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă se pregătesc să-l creeze, se vehiculează posibilitatea anulării discursului pe care președintele ucrainean Volodimir Zelenski plănuia să-l susțină astăzi în Parlamentul României, situație care a determinat-o pe europarlamentara REPER Ramona Strugariu să aibă o reacție virulentă la adresa coaliției de la putere PNL-PSD. 

Ramona Strugariu le transmite decidenților din PNL și PSD că anularea discursului președintelui ucrainean ar arăta că aceștia sunt "inițiatorii sau complicii unei asemenea inepții și gafe diplomatice de proporții".

În acest context, eurodeputata REPER subliniază că singura abordare viabilă e cea a evacuării parlamentarilor moscoviți din AUR și SOS România din plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului, nicidecum anularea discursului președintelui ucrainean. 

"Şoşoacă şi Simion decid ce face Parlamentul României? E strigător la cer, dragi colegi din oricare partid politic cu un strop de demnitate. Vă sufocă extremiştii. Am fi singura țară dintre toate cele pe care le-a vizitat Volodimir Zelenski unde se întâmplă aşa ceva. Râsul Europei şi al lumii.

În România nu decide Putin. Cer preşedinților Camerelor şi colegilor parlamentari să nu îndrăznească să fie inițiatorii sau complicii unei asemenea inepții şi gafe diplomatice de proporții. Evacuați plenul de saltimbanci şi primiți un lider al lumii cum se cuvine. Nu faceți de râs România", transmite Ramona Strugariu într-o postare pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.